Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti párotok is ilyen rossz kislány?
Figyelt kérdés
A barátnőm szeret engem orálisan kényéztetni. Sőt nagyon profi benne. Én tanítottam neki mindent, de ő nagyon ráérzett h h is kell úgy csinálni h kínozzon. Amikor szinte már eldurranok, akkor fogaz, vagy szorítja meg erősen és ezt eljátsza egymás után jó egypárszor. Élvezés előtt előtt abbahagyja és otthagy :DD vagy ráfuj a szerszámomra. vmi iszonyaotsan ki tud készíteni. S nagyon- nagyon felizgat. S ahogy csinálja mint egy kis ribizli :DD
Mindig azt mondja h ő jókislány aki velem rosszalkodik :DD Azt fontos megjegyezni, hogy én vagyok az első párja, és mindenben én vagyok neki az első.
Imádom nagoyn. de már kezd sok lenni, h sosem engedi h elélvezzek a kezei közt.
Ti ezt h viselnétek? :))
Én 25f, párom 20L
2016. jan. 6. 15:14
12/13 anonim válasza:
Szerintem csapj az az arcára a kapitánnyal és a meglepetés erejét kihasználva rántsd meg a sörétest párszor és pudingozd össze az arcát. Akkor megtanulja mi a dörgés! :)
13/13 anonim válasza:
Én komolyan tudom venni, nekem is csinálja barátnőm, bár ő nem harap, csak megáll. Én imádom, és tudattam is ezt vele, és nem nyafogok. (na jó talán egy picit:P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!