Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép a mellem? Páromnak nem tetszik. Kétségbeestem. Tényleg "lóg"?
2016. jan. 6. 14:02
21/125 anonim válasza:
Szerintem ekkora cicinek ez így teljesen természetes. Nekem nagyon tetszik, imádnám :)
A labdacsöcsök szerintem undorítóak annyira természetellenes és mű. Kisebb mell lehet feszesebb, de ez tényleg nagy basszus. Mivel van gravitáció így nem csak előre nő hanem lefelé is. Mégegyszer mondom: imádnám :D
22/125 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! :))))
2016. jan. 6. 16:02
24/125 A kérdező kommentje:
90B-s melltartót hordok.
2016. jan. 6. 16:24
25/125 anonim válasza:
Teherbe - nem írom csúnyán, kedvem lenne hozzá - ejteni tudott, de aztán a melleidet meg nem fogadja el?
Nyaljon az ilyen szart.
Kb, azzal van egy szinten, mikor a szülés után a férfi már nem tekint nőként a párjára.
26/125 anonim válasza:
90B aztaquvaaa! Az nekem való extra méret! :) Úgy a legszebb, amikor előre hajolsz és akkor még hatalmasabbnak látszik! Imádom nézni, ahogy ide-oda csapkodnak a hatalmas kannák. Húúú fel is állt a farkam. Asszem kiverem most...
27/125 A kérdező kommentje:
Haha. Köszike! :DDDD
2016. jan. 6. 18:21
28/125 anonim válasza:
lóg, de nekem a színe miatt nem tetszik
29/125 anonim válasza:
Bitang jó. Nem lóg. Szép nagyon.
30/125 anonim válasza:
Nézze a párod a jó oldalát,legalább nem kell baba felfújó tàpra költeni.
Ne szégyeld hogy ilyen!
Bár igazi véleményt csak tapintás után tudnék mondani!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!