Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mostanában mindenki domina...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában mindenki domina meg szubmisszív?

Figyelt kérdés
Komolyan nem lehet találni egy normális partnert sem aki ne hozná fel ezt a szar BDSM témát :D
2016. jan. 6. 11:07
 1/7 anonim ***** válasza:
34%

Ha nem is ilyen szilárd és leírt keretek között, de szerintem alapból a csajok nagy része szub. Legalábbis az tapasztalom, hogy a legtöbb csaj szereti, ha rendesen, jó keményen meg van b@ szva...

Azért lehet ez, mert alapból a férfi erősebb, a nő gyengébb, és a szex az a terep, ahol azért a férfi-női jellegzetességek előjönnek.

Csak manapság ezeknek neve van, meg felkapottabb, és így hívják. Meg a szürke 50 árnyalata kicsit előhozta a csajokból azt, amit a pasijuknak kéne. Bár a szürke elég szar story szerintem, mégis reklám a témának.

2016. jan. 6. 11:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, a csapból is ez folyik. Aki nem szereti az nem tudja kikerülni, aki meg tényleg csinálná azt meg kiábrándítja a sok amatőr turista. A színvakság 50 árnyalata és hasonló művek "jótékony" hatása tuti rásegít a dologra.
2016. jan. 6. 11:26
 3/7 anonim ***** válasza:
57%

Első vagyok.

Bár más valaki meg egyfolytában azt kérdezgeti itt, hogy manapság nincsenek perverz lányok? Szerintem cseréljetek adatbázist, és rendben van mindenki. :)

Amúgy ez ilyen divat jelleggel van jelen szerintem ilyen erősen a fiatal csajoknál, de azért csípik, ha uralkodunk rajtuk egy kicsit.

2016. jan. 6. 11:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont azok vannak többségben akik nem vevők a BDSM-re. Én egyébként kipróbálnám úgy, hogy egy nő dominál felettem, de ez csak én vagyok. :D 22/F
2016. jan. 6. 11:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is ezt tapasztalom. Utóbbi időben sok szub pasi került az utamba.
2016. jan. 6. 12:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem elég sokan irigyeljük itt a problémáidat :D

De annak van igaza, akik írta, hogy azzal cseréljetek adatbázist (kontaktlistát) aki meg kevesli a BDSM kedvelőket :D

2016. jan. 6. 13:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Na a BDSM mester is megérkezett.. (mind mindig) :D
2016. jan. 6. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!