Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában mindenki domina meg szubmisszív?
Ha nem is ilyen szilárd és leírt keretek között, de szerintem alapból a csajok nagy része szub. Legalábbis az tapasztalom, hogy a legtöbb csaj szereti, ha rendesen, jó keményen meg van b@ szva...
Azért lehet ez, mert alapból a férfi erősebb, a nő gyengébb, és a szex az a terep, ahol azért a férfi-női jellegzetességek előjönnek.
Csak manapság ezeknek neve van, meg felkapottabb, és így hívják. Meg a szürke 50 árnyalata kicsit előhozta a csajokból azt, amit a pasijuknak kéne. Bár a szürke elég szar story szerintem, mégis reklám a témának.
Első vagyok.
Bár más valaki meg egyfolytában azt kérdezgeti itt, hogy manapság nincsenek perverz lányok? Szerintem cseréljetek adatbázist, és rendben van mindenki. :)
Amúgy ez ilyen divat jelleggel van jelen szerintem ilyen erősen a fiatal csajoknál, de azért csípik, ha uralkodunk rajtuk egy kicsit.
Kérdező, szerintem elég sokan irigyeljük itt a problémáidat :D
De annak van igaza, akik írta, hogy azzal cseréljetek adatbázist (kontaktlistát) aki meg kevesli a BDSM kedvelőket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!