Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért akarja sok férfi idősebb nő társaságát keresni?
ki keresi?!
sztem max a férfiak 10%a bukik az idősebb nőkre...
fordítva viszont annál inkább...
hány olyat látsz h 30 as csávó tizenéves csajokkal, vagy huszonpár évessel 40 es fószer...nah?!
ez az undorító.
O erre megvan a számos pontból az alátámasztott elméletem…
Igen lehet azt mondania a nőknek, hogy a férfiak így úgy meg tahók meg ez az! De…
Tahó férfi mindig lesz, volt van, ahogy tahó nő is. Ez nem újdonság!
Egyetlen dolog változott, az pedig a nők hozzáállása a férfiakhoz!
Ez pedig kimutathatóan az tv sorozatnak köszönhető, melynek neve „szex és New York! Kimutathatóan hisz maguk az amerikaiak ismerik el, más a változásokkal foglalkozó műsorokban hogy igen az óta van ez a változás…
S a saját életemből is azt szűrhetem le, hogy az utóbbi 10 évben van ez, hogy a fiatal nők, finoman szólva elhidegültek a férfiak tol. Már csak az idősebbek társaságát keresik.
És akkor csodálkozunk, hogy a férfiak is idősebb nőket keresnek? De nem csak ez tapasztalható! Én, mint aki elég régóta keresgélek a neten barátnőt, azt is látom, hogy sok pasi olyan Nick nevet választ melyen érezni, hogy kényszerbuszivá lett. Elnézést a szóért, de remélem érthető. S ezt nem csak én látom, de nőkkel is beszéltem, akik látják, a kényszerbúzik elszaporodását…
Röviden köszönjük neked: Carrie Bradshaw
És nemhogy végre befejeznék, most még újra is kezdték…
Most jönnek a hangemberek, akik azt mondják, egy tv sorozat nem lehet hibás. Emlékezzünk csak a dallasra…
Annak idején számtalan BOBBY és JOCKY, SAMANTA és PAMELA neveket adtak. Ezeknek az embereknek ezzel a névvel kell élniük. Kocsi márkákat hívtak Bobby kocsinak stb. Még a wikipedián is ott van, ha olvastok a dallas-ról.
Hát ez van egy sorozat befolyása alatt áltok hölgyek. Viselhetitek a következményeket…
Mert egy idősebb nő
- tudja mit akar,
- nem hisztizik, ha nem kapja meg, tudomásul veszi,
- nem (csak) a külsőség és a pénz fontos,
- lehet vele beszélgetni bármiről,
- szex terén is jobbak.
Nekem ez a tapasztalatom. És több barátomnak van idősebb barátnője. Pont ezért, mert kedvesek, elfogadóbbak.
Nem a tökéletest kergetik eszeveszetten, van önértékelésük nem csak egójuk.
Tapasztaltak, átéltek adott esetben sok mindent nem csak apuka vagy a párjuk pénzét szórják értelmetlen dolgokra.
Mikor 33 évesen "szingli" lettem, megdöbbentően sok huszonèves pasi kezdett ki velem. A többsége persze csak szexet akart, hátha tanul valami újat.
De mèg így is volt bőven olyan, aki komoly kapcsolatra hajtott.
A mai 30+ nők közt sok csinos van, önállóak anyagilag és érzelmileg is.
Sok pasi panaszkodott, hogy a fiatal csajok műveletlnek, anyagiasak, könnyen kaphatóak. Ezért keresnek inkább idősebb nőt.
Ez a "jelenség" inkább a fiatal lányokat minősíti.
Hát, én 25 vagyok, és sok 17-20 éves fiú kezd ki velem, próbálkozik nálam.
Az alap benyomásom az, hogy még a szexualitásuk peremén állnak, épp csak elveszették a szüzességüket, túl vannak életünk első szerelmi kapcsolatán, és FÉLNEK.
Félnek irányítani.
Kezdeménynek, de azt is félve, és óvatosan. A visszautasítást nagyon rosszul viselik, mind olyan, mint egy bántalmazott kiskutya, vagy elszalad utána, vagy durván (akár kiabálva, mocskolódva) támad.
Meg kell persze jegyeznem, hogy a 17 éves lányok nagyon rosszul utasítanak vissza, és ez sokat befolyásol a fik később viselkedésében, úgy mint:kezdeményezés, kudarckezelés.
Alapvetően szerintem arra vágynak, hogy legyen mellettük egy szexuálisan tapasztalt, higgadt, nő, aki finoman, szinte észrevétlenül irányít, és megtanítja őket férfiként viselkedni, férfinak lenni.
Én a kész férfiakat szeretem.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!