Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, milyen az, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen az, ha egy srácot folyton csak az extrém dolgok izgatják és kiéli magát a csaján sokféle módon?

Figyelt kérdés
Mindig csak olyasmin járna az esze, hogy próbáljuk ki, milyen ha medencében csináljuk... milyen ha nagyon sok nyállal szop a nő vagy alárendelt, vagy kipróbálni milyen egyes testrészeket előnyben részesíteni, stb. Magyarul mindig újítana, ötletelne, lelkesedne, vadulna és mocskos dolgokat akarna... nagyon furcsa az ilyen?
2016. jan. 4. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert úgy hat,hogy a csaj itt eszköz, és nem társ.
2016. jan. 4. 09:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te nem túl sokra tartasz egy nőt...
2016. jan. 4. 09:42
 3/5 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok, szeretem az új dolgokat és kicsit extrémebbeket (bár nálam a medence eléggé lapos, az bőven normális kategória)

Eddig rám nem volt panasz. Valahol olvastam egy jó pofa mondást, valami ilyesmi volt:

"Ha a pasid elég "kinky" akkor soha nem fogsz szexben unatkozni".

Én már elég régen vagyok együtt párommal, nem unalmas a szex, sőt, mindig új és új :)

2016. jan. 4. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Szeretem az ilyen dolgokat, de ne csak ez legyen. Tehát legyen a "sima" szex is.
2016. jan. 4. 10:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Aki a szexben nem mer,és nem akar újítani az gáz!!!! Minden nőnek szüksége van a másra az újra,hisz ettől lesz a szex érdekes. Persze a lényege hogy mindent egyből nem mert utána már nem tudsz újjat mutatni,mivel kiéltél mindent,és a végén szia!!!!!!!!
2016. jan. 4. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!