Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátnőm nem tud velem hüvelyileg elélvezni, mert a volt pasijának sokkal nagyobb pénisze volt?
Ez változhat, ha meg szokja? Rám eddig még nem volt panasz (elötte 3 lánnyal voltam), de nekem csak 16 centis a volt barátjáé meg 20 felett volt.
Előre is köszi!
19/f, 21/l
A hüvely alapból kb. 10 cm hosszú. Ez az alapállapot. A te intim méreted 16 cm. Innentől fogva ez úgy működik, hogy a hüvely izgalom hatására kitágul és képes nagyobb intim méretet is befogadni, ami lehet 16 cm, meg lehet 22 cm is. Viszont amikor lecseng a dolog, mármint az izgalom, pár perc után, akkor ugyanúgy visszaáll az eredeti állapotra. Innentől fogva hülyeség, hogy a méreteddel van gond.
Szerintem csak vágyik a nagy után, mert azt szokta meg. Vagy valami miatt vele jobban fel tudott izgulni, rá tudott hangolódni. Mert a nőknél a hüvelyi orgazmus inkább hangulat, környezet és izgalom függvénye és nem a méreté!
És ő meg használhatná a hüvely izmát.
Ha nem csak hanyatt vágná magát mint egy f..ztarisznya!
Láttál már nőt, kérdező? És láttál már két egyforma nőtt? Láttál már két egyforma pasit? Láttál már két egyforma hímtagot, vagy női altestet?
Nem vagyunk egyformák, és nem is egyformán illünk össze mindenkivel. Közel 50 kapcsolatom volt, és nagyon sok esetben ott bukott a mutatvány, hogy nem volt az az igazi, fergeteges élvezet, mint amit megszoktam, és amit kerestem.
Az egyik ok tehát az lehet, hogy nem illetek össze.
A másik ok még ennél is prózaibb. A nők, bármennyire is feminálódtak mára, a lelkük mélyén ugyanazok az érzelemdús és érzelemorientált lények, amilyenre Evolúció nagymester formálta őket. Nagyon sokuk csak akkor érzi magát biztonságban, csak akkor tudja igazán elengedni magát, ha az imádott pasi dédelgeti. És nagyon sokuknál előfeltétele a hüvelyi orgazmusnak a biztonság, az érzelmi háttér megléte. Csakhogy, mint a fent említett fizikai résznél, ugyanúgy érzelmi téren sem illünk össze egyformán.
Mindezek mellett nem árt, ha a pasi ismeri a partnere erogén zónáit, és tudja is használni ezt az ismeretet.
Szóval ennek semmi köze a 16 centidhez.
Köszönöm a válaszokat!
Akkor biztosan valamit rosszul csinálok. Lehet hogy rossz a technikám, vagy testileg nem vonzom Őt, de az tuti, hogy nem az érzelmekkel van gond egyikünk részéről sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!