Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet elérni, hogy több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elérni, hogy több spermám legyen?

Figyelt kérdés
Ha napokig nem nyúlok magamhoz, akkor természetesen több jön ki elélvezéskor. Más mód is van rá? Esetleg van valami olyan kaja vagy pia, aminek elfogyasztása után több jön? Nincs bajom a jelenlegi mennyiséggel, csak érdekel a téma. Biológiailag hány nap múlva jön a legtöbb? Úgy értem, hogy mondjuk ha 2 napig nem verem ki, akkor ugye több jön, mintha naponta kétszer megtenném. De mi újság akkor, ha 1 hétig nem élvezek el? Gondolom több jön, de nem egyenesen arányosan. Tehát hány nap után nem érdemes tovább "gyűjteni", ha jó eredményt akarunk?

2016. jan. 3. 19:32
 1/10 anonim ***** válasza:

A termelődését nem hinném hogy tudnád szabályozni, bármivel is. Az állagán lehet változtatni és a termékenységi minőségén.

4-5 nap után már ürítheted a tartályt. Utána már nem életképesek. Andrológián megérdeklődheted.

2016. jan. 3. 19:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Tehát 4-5 nap után a legnagyobb mennyiség jön ki jó esetben? Úgy értem a kérdést, hogy 6-7 nap után sem jönne több, mint 4-5 nap után?
2016. jan. 3. 19:50
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem jönne ki több. Gondolod hogy egyfolytában gyűlik és felhalmozódik a herékben? :D Nem. Labda méretűre dagadna. :D

A termelődése egy folyamat.

2016. jan. 3. 19:57
 4/10 A kérdező kommentje:

Persze, gondoltam, hogy van egy határ, kérdésem pont arra irányult, hogy hány nap ez a bizonyos "határ", ami után már nem jön ki több. Szóval feltételeztem én is, amit írtál. :D

Köszönöm az egyértelmű választ, ment a zöld kéz! :)

2016. jan. 3. 20:01
 5/10 anonim ***** válasza:
A biciklozés segíti vagyis nekem mindig jobban élezek és több cucc is jön ki!
2016. jan. 3. 20:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Az a határa, amikor éjszakai magömlésed van. Akkor jön ki a fölösleg.
2016. jan. 3. 20:39
 7/10 anonim ***** válasza:

6-os.

Nem a fölösleg jön ki, hanem ami eleve benne van. Szexuális álom hatására ejakulál, mint mikor igaziból szexel. Olyan hogy fölösleg nincs.

2016. jan. 3. 21:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát ha nem maszturbál, vagy szexel akkor valamikor távoznia kell. Az én szótáramban az fölösleg, mert kell a hely az új friss és ezért termékenyebb spermiumoknak.
2016. jan. 3. 22:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Édes jó öcsém. :D

Az ondó az nem a herédben van összegyűlve. :D Egy kémiai-biológiai folyamat része a termelődése. Ennyi erővel, amikor az állatorvos hazaviszi a kiherélt disznó heréit, akkor a sok g.e.ci folyna kifelé belőle, mert ott netán összegyűlt a felesleg.? :D

Ne nevettess már.

2016. jan. 3. 22:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy mi az ondó, és azt is, hogy nem a herékben termelődik.
2016. jan. 3. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!