Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elérni, hogy több spermám legyen?
A termelődését nem hinném hogy tudnád szabályozni, bármivel is. Az állagán lehet változtatni és a termékenységi minőségén.
4-5 nap után már ürítheted a tartályt. Utána már nem életképesek. Andrológián megérdeklődheted.
Nem jönne ki több. Gondolod hogy egyfolytában gyűlik és felhalmozódik a herékben? :D Nem. Labda méretűre dagadna. :D
A termelődése egy folyamat.
Persze, gondoltam, hogy van egy határ, kérdésem pont arra irányult, hogy hány nap ez a bizonyos "határ", ami után már nem jön ki több. Szóval feltételeztem én is, amit írtál. :D
Köszönöm az egyértelmű választ, ment a zöld kéz! :)
6-os.
Nem a fölösleg jön ki, hanem ami eleve benne van. Szexuális álom hatására ejakulál, mint mikor igaziból szexel. Olyan hogy fölösleg nincs.
Édes jó öcsém. :D
Az ondó az nem a herédben van összegyűlve. :D Egy kémiai-biológiai folyamat része a termelődése. Ennyi erővel, amikor az állatorvos hazaviszi a kiherélt disznó heréit, akkor a sok g.e.ci folyna kifelé belőle, mert ott netán összegyűlt a felesleg.? :D
Ne nevettess már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!