Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb módja a szexkapcsolat keresésnek?
Figyelt kérdés
Élőben mégse mehet oda ugy az ember senkihez h bocsi de csak szexelni szeretnék...2016. jan. 2. 19:40
11/19 A kérdező kommentje:
nahh pont azaz aminek eddig még sosem volt jó vége :D erre már én is gondoltam de sajna ez nem volt jó ötlet de ment a plusz :D
2016. jan. 2. 19:48
12/19 anonim válasza:
A leggyorsabb ha sok pénzzel hivatásokhoz mész!
A legjobb ha normális pasi leszel, normális igényekkel és ennek megfelelően jársz ismerkedős helyekre!
13/19 anonim válasza:
szexrandi.hu
Sok a hivatásos de ki lehet őket szűrni.
Love.hu
14/19 anonim válasza:
túl fiatal vagy ... sajnálom kiestél
15/19 A kérdező kommentje:
szexrandit próbáltam volt is sikerélmény de sajna inkább csak a 40+ éves nők aktívak rajta. Illetve akik párt keresnek. Akivel sikerült és minden klappolt később szerelmes lett ugyhogy vége
2016. jan. 2. 19:52
17/19 A kérdező kommentje:
nekem mondod? pedig benne volt a top 3 ban XD
2016. jan. 2. 20:05
18/19 anonim válasza:
Ember, te nem tudod, de messze a 40 körüli nők a legjobbak, ha szexkapcsolatról van szó, ezt tapasztalatból mondom. Így találtam ezt már 22 évesen is és azóta is tartom.
No para, no nyafi, no kérlelés.
tudják mit akarnak, tudják, hogy te mit akarsz és kész, teljesen felnőtt módon lehet dugni(és ahány lyukat csak találsz rajtuk).
Próbáld ki.
Ja, és nehogy azt hidd, hogy a 40 körüliek már rozzant banyák.
Brutálisan jól tudnak kinézni és nekik legalább jól áll a vörös rúzs...
19/19 A kérdező kommentje:
#18 tudom jól hogy az idősebb korosztály nagyon jó az ágyban :) jelenlegi partnerem is 34 éves, báár először kép alapján kb 28 nak hittem csak utólag derült ki a kora, de akkormár nem érdekelt. Viszont a 40 felettieket magamhoz már idősnek találom :S
2016. jan. 2. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!