Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mit akarhat tőlem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akarhat tőlem?

Figyelt kérdés

Szakítottunk a barátommal kb egy hónapja, de azóta is beszélgetünk. Rengeteget hisztiztem apróságok miatt is, meg hülyeségeket találtam ki és vágtam a fejéhez. Nem utál ezek miatt, meg tényleg nagyon türelmes srác, de amiatt lett vége, mert ő tanul és dolgozik is, elfoglalt, én meg hisztivel akartam elérni, hogy találkozzunk, aztán bedurcáztam, ha nem láthattam. Belátom, elég gyerekes viselkedés volt, de egy félreértés miatt szakítottunk, amit nemrég tisztáztunk. Azóta próbálok én is higgadtabb maradni, nem felkapni a vizet, amit remélem ő is észrevett. Azt mondta, hogy ne tegyek rá nyomást, csak legyek nyugodt, mert fogunk találkozni, ha ráér (talán már következő héten).

Nem az a fajta, aki a bulikban összeszedne akárkit, vagy bárkivel lefeküdne, titkolnivalója sem volt előttem, meg gyanítom, hogy most sem kajtat mások után.. Most újévkor is pl felhívott, meg beszélgettünk is, holott nem is gondoltam volna, hogy hajnalban akár eszébe jutok, mikor a haverjaival volt. Mit gondoltok, talán ő is benne lenne, hogy újrakezdjük? Megint elkezdett aranyosan becézni, mint amikor még együtt voltunk, és a telefonban is kérdezte, hogy mikor lesznek vizsgáim, mikor érek rá. Nem hiszem, hogy csak egy pár menetre kellenék neki, mert mást is össze tudna szedni.

2016. jan. 2. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezekből a jelekből valóban az látszik, hogy szívesen újrakezdené. De tanulj a hibáidból! Minden kapcsolatot meggyilkol, ha az ember folyton számon kéri, lecsekkolja a másikat. Ha állandóan azt kérdezgeted: mikor? akkor úgy fogja érezni, hogy megfojtod. Ráadásul nem fog tudni tisztelni sem, mert egy büszke, magára adó nő nem akaszkodik rá a pasira.

Ne szaladj a dolgok elébe, hagyd, hogy ő kezdeményezzen! Te csak légy kedves és nyitott! Véletlenül se kérdezgesd, hogy mikor találkoztok már?

2016. jan. 2. 16:04
 2/2 anonim ***** válasza:
pánikra nincs gond, szerintem is szivesen összejönne veled, de tanulj a regi hibaidbol.
2016. jan. 2. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!