Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretném ha a pasim megerősza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném ha a pasim megerőszakolna. Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés

pasik ti nem furcsálanátok ilyen kérést. hogy kajon el erősen nyomjon a falhoz kicsit a torkom is megfoghatja stb.

félek furcsálani fogja

2016. jan. 1. 23:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nyócker
2016. jan. 1. 23:57
 2/11 anonim ***** válasza:

Erőszakot akarsz, vagy vad szexet?

Tehát berakhatja szárazon, majd benedvesedsz, tolhatja amíg neki jó nem lesz és mehet a dolgára? Ez kell, vagy csak annyi, hogy legyen veled domináns?

2016. jan. 1. 23:58
 3/11 anonim ***** válasza:

Finoman vezesd fel neki.

Mond azt kezdésnek, hogy téged kicsit jobban beindít ha néha durvább veled. Majd amikor már többször is csinálta durvábban akkor mond, hogy ki szeretnéd próbálni a szerepjátékot, és ő legyen betörő vagy erőszaktevő, bármi más, te meg az áldozat...

A többi már rajtatok múlik.

2016. jan. 1. 23:59
 4/11 A kérdező kommentje:
igen berakhatja szárazon is. de a végét azért ne úgy hogy megy a dolgára :) azért egy pár vagyunk végén maradhat :D
2016. jan. 2. 00:01
 5/11 anonim ***** válasza:
62%

Miért kell ezt túlbonyolítani? Ülj le vele szemben, fogd meg a kezét, nézz mélyen a szemébe és mondd el neki, hogy "szeretném, ha megerőszakolnál, kedves". Beszélgettek még egy kicsit róla, aztán megtörténik.

24/N

2016. jan. 2. 00:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Érthetően, magyarul. Ha beszélgettek a szexről, vagy éppen csináljátok, akkor add a tudtára.
2016. jan. 2. 00:02
 7/11 anonim ***** válasza:
azért nem mindegy ki a fiú. van akinek ez idegen szerintem, hogy durva legyen egy nővel. ott szerintem nem célravezető azt mondani neki, hogy erőszakolj meg. mert annyira távol van az tőle. akkor szerintem valahogy szép lassan lehet elmenni durvább szex irányába.
2016. jan. 2. 00:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Én hülyének néznélek.
2016. jan. 2. 03:36
 9/11 anonim ***** válasza:

én megerőszakollak mindkettő nk örömére

csak irj megoldjuk nem bánod meg :-o :-D ;-)

2016. jan. 2. 08:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy párom, pici, törékeny, érzelmes lány volt, aztán egyszer vagy 2 év után úgy alakult, hogy nem kérdeztem semmit, csak elkaptam, és megcsináltam. Utána jöttem rá, hogy mit tettem, és marhára megijedtem, szégyeneltem magam, míg ki nem derült, hogy neki milyen jó volt, és milyen régen vágyott valami hasonlóra...

Bakker csak szólnia kellett volna, hogy mikor beindulok, és ő azt mondja, hogy nem, az nem jelent nemet... Szóval ülj le és beszéld meg vele, ne azt mond, hogy megerőszakoljon, hanem, hogy keményebben vágysz rá, hogy nem kell mindig figyelembe vennie azt, ha nemet mondasz

2016. jan. 2. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!