Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit értünk az alatt, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit értünk az alatt, hogy "Csak szex és más semmi"?

Figyelt kérdés
Számomra azt takarja, hogy az illető (férfi) átjön, két arcra puszi, bemegyünk, megtörténik, aminek meg kell, és utána hazamegy. Se közös zuhany, se kulcsolva kézfogás, se ölelkezés, se csókcsata ölbekapással, sem ágyban maradunk lelkizni… Hanem csak a tömör lényeg. Szerintetek?

2015. dec. 31. 09:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2015. dec. 31. 09:57
 2/10 anonim ***** válasza:

A filmet Csányi Sándorral.

A legtöbben azt értik alatta.

2015. dec. 31. 10:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez olyan személytelen... Ennyi erővel fizethetnék egy prostifiúért...Számomra azt takarja, hogy van egy srác, akit kedvelek, de nem akarok tőle komolyat, ezért összejárunk szexelni. De attól még kommunikálhatunk :D Volt ilyen időszakom, nem volt iőm/energiám kapcsolatra, de egy haverommal összejártunk. Sokat beszélgettünk, filmeztünk, kaját dobtunk össze és persze szexeltünk. Viszont ha épp nem volt hangulatom hozzá, akkor nem kerestem és ennyi. Nem volt hiszti, veszekedés. Ezért jók ezek. :) 25/N
2015. dec. 31. 10:13
 4/10 A kérdező kommentje:
„Sokat beszélgettünk, filmeztünk, kaját dobtunk össze…” --> Háát, akkor lehet nekem van hülye felfogásom, de nekem ez már kicsit több, mint szex. De ezek szerint csak én tulajdonítok túl sokat a fentebb leírtaknak és saját magamat kergetem csapdába. Na, akkor mi a barátság extrákkal?
2015. dec. 31. 10:45
 5/10 anonim ***** válasza:
a csak szex én más semmi, pontosan az, amit leírtál, csak van csók is.
2015. dec. 31. 10:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Kicsi vagy még ehhez!
2015. dec. 31. 11:31
 7/10 anonim ***** válasza:
De, figyelj kérdező, nem vagyunk állatok :D Alapvetően vonzódnod és kedvelned kell azt akivel szexelsz. Olyan nincs, hogy nem kommunikálsz azzal akivel lefekszel. Amiről te beszélsz, ilyen nem létezik. Vagy hivatásos krvának hívják. De még ők is beszélnek a kuncsaftal, hoyg mit hogy csináljanak...
2015. dec. 31. 11:32
 8/10 A kérdező kommentje:

Hm, értem. Akkor most már kezdem gyanítani, hogy hol gyökerezik a baj…

Na, de a másik kérdés, hogy akkor a barátság extrákkal mit takar?

2015. dec. 31. 11:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Számomra ugyanezt, amit leírtam.
2015. dec. 31. 11:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak azért tettem fel a kérdést, mert az illető kettéválasztotta. Először úgy volt, hogy barátság extrákkal, aztán 3 hónap szünet, aztán megbesz., hogy csak szex, de erre meg ugyanúgy viselkedik/dünk, mint akkor, mikor először kavartunk. A fentebb leírtak. Azért kérdeztem, hogy akkor most van-e különbség vagy mi is van…? De akkor ezek szerint csak én látok bele többet.
2015. dec. 31. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!