Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányokat ilyen könnyű rávenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányokat ilyen könnyű rávenni?

Figyelt kérdés

Szóval, van egy haverom, gyúrós gyerek, nem valami jóképű, inkább átlagos arca van+ nincs annyira kipattintva, inkább széles válla és háta van, nyáron trivóban, vagy izompólóban járkál csak. Nyomulnak rá a csajok szép számmal, ő erre büszke is, folyton hangoztatja, h állandóan b...szik. Eléggé fura történetei vannak, h kivel és hol szokta csinálni. Lépcsóházban, de volt olyan is, h egy diszkóban wc-ben, vagy ott mindenki előtt tánc közben megoldotta a helyzetet egy lánnyal. Azt mondta, h a csajok (15-20-og kb) nem bírnak ellenállni ennek a bikás, határozott fellépésnek és mindig megkapja amit akar.

Én ezt nehezen hittem el, de ráhagytam, h mit mond/tesz.

Egyszer jöttünk haza kocsmázás után, volt vele egy csaj is, mindenki jó hangulatban volt, de egyikünk sem volt kész, tudjátok. Elkezdte a csajt eléggé fogdosni, benyúlt neki, a csaj nevetgélt, nem nagyon ellenkezett. Az egyik kapualjba behúzta ahova a lámpa fénye már nem világított be, elővette a farkát és ráparancsolt a csajra, h szopja, a csaj kissé meglepődött de letérdelt. Viszonylag eléggé hangosan és káromkodva csinálták. Én teljesen kiakadtam, h ezt mégis hogy? Este volt, az utca legvégén voltak csak emberek, szinte kihalt, de akkor is. Otthagytam őket, elvégre semmi közöm nincs ehhez, de full meglepődtem, h a csajok ilyeneket bevállalnak, mert még ha egy srác benne van egy ilyenben akkor még az nem annyira meglepő, de akkor is gyökérség. Mi van, ha 11-kor jött volna ki a lakásból egy kisgyerekes család akik rokonoktól jöttek el?

Szóval Gondolkodtam hazafelé, hogy lehet ezek a kis tinicsajok akik beszabadulnak a diszkókba, elengedik a szüleik az én haverom, meg a hozzá hasonló "szabadabb felfogásúak" dugják őket ott ahol csak tudják. Szóval ez engem meglepett, nem vagyok prűd egyébként, meg csajozni is szoktam, de nem így.

2015. dec. 31. 09:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A 15-18 éves diszkóba járó ribik simán megcsinálják, ahogy tapasztaltad is. Aztán suliban eldicsekednek a barátnőiknek, hogy a diszkó mellett, kocsiban, ruhatárban éppen ki volt meg nekik, mintha akkora dicsőség lenne, hogy "megszereztek" egy pasit :D Gondolom ez később se nagyon változik.
2015. dec. 31. 17:16
 12/12 anonim válasza:

Uram isten!!!!

Komolyan ide jutottunk???

Mondjuk ez nem újdonság eddig is tudtam, hogy egy romloot undorító, mocsok fertő ez a világ de most ez mellékes!

Hogy a kérdésre válaszoljak egy ellentmondást vettem észre itt is és már oly sokszor:

A leírásodból látszik, hogx az ismerősöd egy ilyen bunkó, tróger, rosszfiú típúsú "férfi ugye sajnos az ilyenekre buknak a mai lányokat.

Az az ellentmondás, hogy ha egy ilyen rosszfiú utálja a r**ancokat, hiszen ők is ugyanabba a menő kategóriába tartoznak és egy fikarcnyival sem különbek.

Szóval hatalmas ellentmondás egy menő fiú részéről, hogy utálja a menő lányokat.

Az ismerőröd meg egy idióta!

2016. jan. 2. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!