Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mire figyeljek oda?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire figyeljek oda?

Figyelt kérdés

Most jelenleg nincs barátnőm és prostihoz fogok menni, mire figyeljek ,hogy ne kapjak el valamit?

a gumi az evidens hogy használok, de smárolni, nyalni lehet?

2015. dec. 30. 11:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Inkább várj türelmesen, oda ne menj...
2015. dec. 30. 11:08
 2/14 anonim ***** válasza:
Aha már én is gondolkoztam ezen hogy elmegyek,de nem.Hallgass az egyes válaszolóra.Nem ad az olyan élvezetet.Akkor inkább menj el discoba meghívsz 1-2 csajt piázni és tuti lesz valami.
2015. dec. 30. 11:14
 3/14 anonim ***** válasza:
Nyalni sem okos dolog.
2015. dec. 30. 11:21
 4/14 A kérdező kommentje:
nem lesz, próbálkoztam már discoba meg mindenhol
2015. dec. 30. 11:29
 5/14 anonim ***** válasza:

Discoba' ez annyira alja úristen.

Eleve ilyen helyekre rettentő primitív buta emberek járnak általában, förmedvény zseléfejű hányadék "férfiak". A csajok is nagyrészt vállalhatatlanok és nagyon szemét gecyk tudnak lenni a félénkebb srácokkal. Úgyvan, küldjétek el discoba'. A sok visszautasításnál nincs is jobb, ha meg összejön valami ribi, akkor általában nagy elvásásúak. Ráadásul gyakran koszosabbak mint bármelyik prosti.

A végén ott vagy, hogy elmentél 4 hétvégén discóba, elb..sztál 15000 Ft-ot, ne számoljuk bele azt sem, hogy ha mondjuk dolgozol helyette egy átlag 3000-es órabérrel, + másnaposság, kiesik a másnap is... tehát 15000 Ft pia, belépők, meghívás némi narkó esetleg, hogy elviseld a fejeket, plusz 4x10 óra elcseszett hétvége = 120000 Ft-nyi kereset.

Tehát 135000 Ft-ba kerül 4 hétvége, és SEMMI garancia nincs rá hogy dugsz! Ellenben egy prosti 15-20K 100%, hogy k..rsz, olyan csajjal akit szeretnél és jó dög is, hatalmas a konkurencia rengeteg jó csaj van. Az STD elkapásának veszélye még kisebb is, mint a discó csajoknál... akik nem nézetik magukat.

Smaci, nyali kis eséllyel de elkaphatsz valamit, pont annyi kb mint a részeg libákkal.

2015. dec. 30. 17:26
 6/14 anonim ***** válasza:

Szóval arra figyelj:

- Lakásos csajhoz menj.

- Akinél ki van írva hogy egészségügyi igazolás

- Nézd is meg lehetőleg, kérd el nem ciki.

- Smaci mehet de azért figyelni kell a fogmosásnál előtte megsérülhet az íny. nekem mindig minden fogmosás után vérzik az ínyem pl. Egyébként a prostik gyakran ezért nem is mosnak fogat, hanem Listerine-l öblögetnek. Ami azért na, 2-3 fa..sszopás után kicsit lelombozó smárolni :D Ha meg fogatmosnak napi 4-5x akkor ugyancsak ínyvérzés kockázata nagyobb. Ez csak a vérrel terjedő betegségekre érvényes, mint a HIV.

Én ha mennék akkor kihagynám a smacit, és nyalni se nyalnám. Leheverednék, gumiban szopatnék egyet, meglovagoltatnám magamat, aztán jól bedurrantanék misszionáriusban, majd kutyában elmennék. Ennyi. Disco-s csajok sosem járnak STD szűrésre, úgyhogy ennyit erről. Max értelmesebb szórakozóhelyre esetleg elnéznék, ahol igényesebb zene és emberek vannak, de ott is inkább ismerkedés.

2015. dec. 30. 17:31
 7/14 A kérdező kommentje:

hát hogy mondjam most elment a kedvem, mert eddig azt hittem, hogy gumi elég, bár amúgy sem szeretem gumiban (barátnőm tablettát szedett) egy sima gumis k*rásért meg sokallom az árat kivéve ha vmi nagyon jó nő, vagy engedi s*ggbe is.

amúgy a diszkóról ugyanez a véleményem, vagy fél éve nem járok, most az ünnepek alatt elnéztem 2x, smárolás összejött mindkét alkalommal, de egy jobb kaliberű nő nem nagyon adja magát egy átlag embernek. Persze aztán a másnap kiesik, szóval nekem is az a véleményem a bulizásról.

Régen könnyebben mentek a dolgok, de mostmár suli, meló mellett megmondom őszintén nincs türelmem a nőkhöz, aki meg olyan szinten motiválna, hogy többet akarnék mint szex az nyilván szóba sem áll velem.

2015. dec. 30. 20:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan ez ... Nincs időm nekem sem csajozni.

Lenne most is pár fűzhető csaj, meg is van a számuk, de nem annyira jó nők, hogy elcsesszem az időmet egy befőtt kapcsolatra.

Talán még a Tindert érdemes kipróbálni, haverom randizott pár jó csajjal onnan... de ott is fel kell készülni arra, hogy a jobb nőknek 100-an írogatnak egyszerre.

Valóban régebben könnyebben mentek a dolgok... de még faternak is.

Pedig rengeteg jó nő van. Pesten főleg, elég csak felülni a villamosra és 20x szerelmes leszel. A metróban gyártják őket szerintem, az egyik alagútban felpakolják a kocsikra a jó sunákat :D

Csak amúgy meg hol lehet őket elérni? Kéne járni sportolni, olvasókörbe, kémia szakkörbe, vagy mi? Másik haverom ilyen vallásos gyülibe jár, és mocskosul jó csajok vannak, szinte csak lányok. Olyan fotókat rak fel, hogy csorog a nyálam... csak hát nekem nincs kedvem átszellemült fejjel gitározni a "Jézus adj fényt orccámmra" a csajok miatt.

2015. dec. 30. 21:06
 9/14 anonim ***** válasza:
Amúgy ez a szóba sem állna veled dolog nem mindig egyértelmű. Van egy haverom egyetemről. Tipikus geek, külsőre is...szerintem még gáz is a stílusa... de ő leszarja. Bepróbált egy csomó egyetemista csajszit. Rendesen elhívta őket randizni. A többsége ott röhögött rajta meg szánakozott. Aztán most bejött neki, már egy éve jár egy nagyon cutie kis csajjal, akire én is fentem a fogamat, csak gyáva voltam hozzá. Meg kell próbálni és leszarni.
2015. dec. 30. 21:09
 10/14 A kérdező kommentje:

én megpróbáltam azért tudom

meg én egy kisebb városban lakok mint Pest itt nincs olyan nagy felhozatal

2015. dec. 30. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!