Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akad olyan nő aki szereti az anális szexet?
Figyelt kérdés
Van ilyen?2015. dec. 29. 21:54
21/32 A kérdező kommentje:
szerintem kevés az nagyon... tapasztalat.
2016. jan. 16. 23:39
22/32 anonim válasza:
Szeretjük! A kipufogót is ki kell kotorni néha!
23/32 anonim válasza:
Bizony szeretem! Utána még a fingás is könnyebben megy 1-2 napig!
24/32 A kérdező kommentje:
Az komoly....
2016. jan. 29. 21:47
25/32 anonim válasza:
Micsoda válaszok, jó ég :D :D
Bár velem akarná kipróbálni egy (na jó, lehet több) lány :D :D
De egyet értek avval a kommenttel, aki 4/10 arányra saccolja. Bár van, aki sok olyan lánnyal találkozik, aki ebben a bűvös 4-ben van, és van, hogy 30-ból is mind azt vágja rá, hogy "fúj, tilos, normális vagy??" :D
24 F
26/32 anonim válasza:
A volt barátnőm is nagyon élvezte! Szeretnék megint olyan lányt találni aki benne lenne az anál szexben:) Ilyen lányok nekem is írhatnak! :)
27/32 anonim válasza:
Még nem próbáltam, de benne lennék simán :$ 😅
28/32 anonim válasza:
Utolsó, és fiú vagy, vagy lány? :D (vigyázat! a "lány" válaszra rengeteg privát várható)
:D :D :D
29/32 A kérdező kommentje:
aaaz biztos :D XD
2016. febr. 6. 01:28
30/32 anonim válasza:
Csak arra kell ügyelni, hogy olajozottan menjenek a dolgok! És lassan! Türelmesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!