Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kozelednetek valaki fele, akivel csak dugni szeretnetek?
Figyelt kérdés
Baratok vagyunk, de mar egy ideje van közöttünk egy bizonyos szexuális feszültség...De o nem lep, én nem merek. Jarni nem szeretnek vele, kapcsolatfobiam van.:D Lányok, ti hogy kozelednetek a pasi fele ilyen helyzetben? Fiuk, nektek milyen jelek kellenek, hogy felfogjatok a csaj csak a farkatokat akarja?:D
19/l
2015. dec. 28. 11:20
1/7 anonim válasza:
Mondd meg neki kerek perec, vagy füstjelekkel... ugyanis másképp nem lehet. :) Ha van feszültség, úgyis örülni fog neki. Szerintem nincs olyan fiatal pasi, aki ne akarná :D
2/7 anonim válasza:
Ez engem is érdekel ,ugyanilyen helyzetben vagyok.
25/N
3/7 anonim válasza:
Én egyértelmű szexuális célzásokat várnék. Abból minden férfi ért.
4/7 anonim válasza:
Szexuális célzások kellenek, igen.
De kb ugyanúgy kell közeledni, mint ha akár járnál is vele, csak jobban sürgeted a szex részét, és hárítod a külön programokat és egyebeket. De az első du.ás után már lehet erről egyenesebben is beszélni.
6/7 anonim válasza:
valószínűleg sok pasi nem bánná, de azért nem árt tisztázni, hogy mást nem akarsz, mert én pl. csak szex kapcsolatba nem mennék bele, ha mást nem akarsz. és ezzel ő is lehet így. de még ha bele is megy ezekbe a feltételekbe, akkor is lehet, hogy menet közben meggondolja magát. pont mostanában panaszkoditt egy csaj itt GYK-n, hogy már többször belefutott, hogy megbeszélték a pasival, hogy csak szex, semmi más, aztán mégis beleszeretett a pasi és többet akart...
7/7 anonim válasza:
Leginkább sehogy. Az a pasi, akivel érdemes dugni, megszerzi a maga napi betevőjét, akit meg úgy kell belerángatni, azzal nem érdemes dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!