Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki szerint nagyon kicsi a 13 cm-es farok?
Szerintem átlagos, de nagyon kövér csajjal ne kezd :)
Nekem 2X is volt 140kg feletti és az egyik szó szerint meg is mondta "végre egy nagy méret", azt mondta a 18-19cm alattit nem is érzi.
hidd el sok pasinak van 13 alatt is....
Akkor én 16/4.5 centivel ne kérdezzek semmit? :D
(Nem akarok hencegni, vagy hasonló. Szóval légysz ne oltsatok le.)
Teljesen felesleges az átlagméret kezdő és végződő paramétereire, táblázatokra és mindenféle hülyeségekre hivatkozni.
Minden nő, és minden f.@sz mérete, formája, gazdája és technikája különbözik.
Ha szeret egy nő, tudod használni ügyesen a pajszert, akkor jó vagy nála. Ennyi.
Van aki kicsinek találja, van aki pont jónak.
már megbocsáss, de a magyaroké Európában a legnagyobb, sőt, megkockázatotom, hogy a világon is.
16,5 cm az nem 13 !!!
Ne eszeljetek már, attól nem lesz se nagyobb se kisebb.
Egyáltalán nem kicsi.
Körülbelül 20 pasival feküdtem le (igen, tudom..) mindegyik nagyobb volt mint páromé. Szerelmemnek kb 13 cm. De lehet csak 12. Életem első orgazmusa hüvelyi úton. Imádom legszívesebben egész nap csak szexelnék vele. Ne aggódj, nem kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!