Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok az análról? 21F
Joe
Minek ez?
Nem tetszhet mindenkinek az anál.
Sok mindenkinek más róla a véleménye, és nem kell szidni az embert a saját véleménye miatt.
Neked is biztos van egy véleményed az análról; miért nem azt írtad le , ahelyett amit most látunk? Értelmesebb lenne.
Ezzel nem mész semmire (az utolsó válaszodra gondolok).
Én azt vettem észre, hogy te más kérdések alatt is inkább az adott dolognak a negatív részét hozod előtérbe, ahelyett hogy adnál egy, a kérdésre illő választ.
Érdekes: a fiúk leírják, hogy a nők igenis élvezik.
Közben eddig minden csaj azt írta, hogy neki vagy kellemetlen volt, vagy fájdalmas.
Akkor most érdekes, hogy a lányok mit gondolnak?
A türelem, síkosító, előjáték blablabla arra jó, hogy eléggé ellazuljanak a záróizmok ahhoz, hogy ne okozz visszafordíthatatlan sérülést. Kisebb berepedés elsőre tutira összejön, hacsak át nem vert a csaj, és be nincs járatva. Ergo: választhatsz, hogy nagyon fog fájni, vagy csak kicsit. Már persze akkor, ha a péniszed legalább átlagos méretű. Van olyan kicsi kuki, ami könnyen becsúszik gond nélkül.
Egy ötlet: előbb próbáljátok ki neked! Pl. vibrátorral. Kicsit felizgat, aztán betolja neked óvatosan, hogy tudd, milyen érzés. Hm?
Én nagyon nagyon szeretem. Évekig ellene voltam, és idegesített a téma is, aztán rájöttem, hogy csak túldramatizáltam a dolgot. Kipróbáltuk, és jaj, nagyon jó :D
24/N
az első,rossz.
ne te toldbe hanem ő üljön rá,vagy bele, vagy akármi a lényeg hogy ő irányitson ne te.
és sikositó,gumi,és izgasd sokat tágitsd az ujjaiddal,leglább 3al.és idő ne akard azonnal hagy időt,hogy megszokja 6,7napig csak az ujjaiddal nyulj bele,és fokozatosan 1,2,3ujj aztán a fütyid.
úgy kell csinálni hogy kutyapózban dugod a csajt, majd kiveszed és hirtelen tövig nyomod a seggébe a farkad, ekkor rácsapsz egy bazi nagyot tenyérrel az oldalára. ettől összerándul az egész teste, összerántja a záróizmait, na ekkor kell azonnal kirántanod a farkad a seggéből.
ha jól csináltad, akkor kifordult a csaj bele a seggén :D ezt a dolgot hívják rózsaszín zokninak (a neve elég beszédes...). sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!