Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40+férfiak! Mi fordul meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40+férfiak! Mi fordul meg a fejetekben egy vonzó 18-20 éves lány láttán?

Figyelt kérdés
Meg is valósítanátok, ha benne lenne? Történt már ilyen veletek? Hogyan?

2015. dec. 27. 23:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Na igen, 19 éves lányként ezen én is szoktam gondolkodni, főleg amikor meg is néz magának egy 40-es férfi. Ilyenkor belelátnék szívesen a fejükbe, hogy KONKRÉTAN mire gondolnak...
2015. dec. 28. 16:21
 12/19 Scav ***** válasza:
0%
Raknám amíg mozog :D Volt 1x ilyen. Örökké emlékezni fogok rá. Pedig csak 30+ vagyok :D Remélem lesz még ilyen.
2015. dec. 29. 00:16
 13/19 anonim ***** válasza:
35%
35 vagyok :), és az jár a fejemben ilyenkor, hogy hmmm, gyönyörű, vadító :D, és bizony, bizony ha benne lenne akkor...... :D
2015. dec. 30. 10:11
 14/19 anonim ***** válasza:

Amúgy Kérdező!:)

Netán Te ilyen lány vagy? :)

2015. dec. 30. 10:12
 15/19 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, de egy 16 éves lányt is eléggé megnéznek... Nekem egyszer egy pasi be is szólt, hogy nem hiszi el, hogy még a szép lányokat se lehet megnézni, és ez élőben elég ijesztő tud lenni... Meg amikor mögötted áll pár pasi és ilyen beszélgetések vannak, hogy ne nézd már így a seggét...
2015. dec. 30. 10:51
 16/19 K.L.Kiss ***** válasza:
Nagyon sok fiatal lány szeret 40 körüli férfiakkal szexelni.Azt mondják azért, mert diszkréciót, több gyengédséget, biztonságot és általában kiadósabb szexet kapnak!Ezt tapasztaltam. Ezért én rögtön azon kezdek el gondolkodni, hogyan tudnám a tudtára adni, hogy nagyon kívánatosnak tartom és bizony boldoggá tenne, ha megajándékozna a bizalmával!
2015. dec. 30. 11:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerencse hogy nem a lányom
2016. jan. 1. 02:04
 18/19 anonim ***** válasza:

Én csak azt tudom elmondani amit gondoltam 20 évesen mikor egy helyes 40-est láttam, főleg hogy viszont tetszettem neki..

Kb. azt amit az egyik válaszoló írt le: elképzeltem milyen fantasztikus érzés lenne ha a nyelvével izgatná a mellbimbómat, ha megdugna keményen és a pofimra spriccelne..

Ez álmodozás maradt, mert házas volt. Ma pedig már én magam is házas, családos nő vagyok. A játékok maradnak a házastárssal, álmodozás meg nem káros, természetes.

Szerintem némelyik 20 éves nagyon is szívesen fogadná a duzzadó 40-es farkakat, legalábbis nekem még mindig azok tetszenek, pedig lassan én is az leszek:-)

2016. jan. 1. 13:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha ez is megbukik, írhatok ki még egy vizsganapot.
2017. okt. 29. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!