Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti a pasitok kedvéért benne lennétek ilyenben, vagy ez már túl extrém?
Figyelt kérdés
Ha a pasitok kikötözne az ágyhoz, és egy vibrátort tenne a puncitokhoz úgy, hogy ne tudjátok elvenni onnan, és végig nézné ahogy elmentek. Régóta fantáziálok ilyen megbilincselős megkötözős dolgokról, nem tudom miért egyszerűen mindig az eszembe jutnak ilyenek, emellett imádom nézni ahogy a barátnőm elélvez. Szerintetek ez nagyon extrém, van még az a kategória, aminél ne parázzak azon hogy bnőm esetleg rosszul reagál, amikor megkérdezem tőle hogy benne lenne-e?2015. dec. 27. 20:09
11/13 anonim válasza:
Várj vele, de amúgy nincs gond a dologgal :D
12/13 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem extrém, bár én a kikötözős dolgokat szeretem. De egyszerűbb, ha megkérdezed, mivel mindenki más és más. Én pl egy hónap után benne lennék. De lehet ő még nem.
Az ötlet minden esetre jó :)
13/13 anonim válasza:
az otlet nagyon jo es a 8 as valasza is viszont en kiegeszitenem azzal hogy hasznald a vibrit is. de ezzel meg varj sz.tem. 1 honap meg korai a kikotozeshez. es kerdezd meg a lanyt is mi errol a velemenye. ha benne is lessz tuti nem 1 honap utan de haaaat kitudja. sok sikert!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!