Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincs orgazmusom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs orgazmusom?

Figyelt kérdés
Nem tudok eljutni a csúcsra csak a határig valamiért :/ valaki adna tanácsot hogy mit csináljak másként?
2015. dec. 27. 16:35
 1/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Lány vagy vagy fiú?
2015. dec. 27. 16:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy meg akarom tapasztalni milyen érzés :)
 3/8 A kérdező kommentje:
Lány vagyok (19 éves)
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha lánytól is elfogadsz tanácsot akkor írj...
2015. dec. 27. 16:45
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Ahelyett, hogy ilyeneket írnál, hogy csak a lyukával törődik, inkább nézz magadba, hogy egy nővel/lánnyal hogy beszélsz. Ha te nem adod meg a tiszteletet, téged sem fognak tisztelni. Vagy ha pofára estél akkor lépj tovább és ne szidd az összes nőt. Vagy ha annyira idióta vagy inkább ülj le és verd ki.
2015. dec. 27. 16:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha mindig így jártál, akkor elgondolkodtató, hogy nem a ribikkel kéne kikezdeni.
2015. dec. 27. 16:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

jó isten mennyi érzelmi hulladék van itt :D nem is lehet ezekre reagálni..

Kérdező, én is olyan lány vagyok, akinek nem megy az orgazmus.. rengeteg mindent kipróbáltam, és mára belenyugodtam, hogy ez van, én így vagyok kitalálva :D sem masztizással, sem szex közben nem megy, pedig élvezem.

Annyit tudok mondani, hogy próbálkozz...a legkönnyebb elvileg egyedül, mert meg kellene ismerned a tested :) Nem tudom van e esetleg benned lelki gát, nem tudsz ellazulni(nálam nincs ilyesmi) szóval ha ez a helyzet, ezt kellene feloldani magadban.

2015. dec. 27. 17:11
 8/8 anonim ***** válasza:
2015. dec. 27. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!