Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mihez tudnátok hasonlítani azt az érzést amikor behatoltok a punciba / popsiba? Mind a kettöt írjátok le, és hogy miben különbözik egy sima masztitól.
Figyelt kérdés
2015. dec. 27. 15:43
11/18 anonim válasza:
Hasonlítani? Puncin kívül nem dugtam még semmibe a farkam. :D
Meleg, szűk, sikamlós. Popsiba még nem dugtam.
12/18 A kérdező kommentje:
És aki nem szereti az anált az miért nem? Csak mert sok férfi sokkal job ban szereti mert szükebb meg kellemesebb azt mondják:D
2015. dec. 27. 19:07
13/18 anonim válasza:
Kipróbálnám talán. Eddig egy barátnőm sem igényelte, szexkapcsolat alatt sem futottam bele olyan nőbe, aki szeret análozni.
14/18 Joe.38 válasza:
A lényeg a nő azaz a másik. Tehát hogy akarja hagyja , szereti vagy nem szereti. A vissza jelzés. Az elfogadás a közös..... ö ....mi is a közösen feloldott gatlás. A lényeg , hogy akar éw akarom. A lényeg hogy engem én meg őt. A lényeg az intimitás azaz nem.kell szégyelni semmit amit közösen akartok. Azaz ha benazik te nem.leszel oloskodó tanito se lenéző. Es forditva. Azaz ha bénazol akkor az nem is bénázás mert két ember közt nincs ilyen. Ez a lényeg. Az hogy nincs forgatókönyv, de mindketten mosollyal mentek a végén aludni. Persze popi szükebb. Jobban húz élvezetesebb. És ami a lényeg felszabadultan lehet bele spriccelni nem kell babán aggodni. A nónek hogy bevette e a gyógyszert a.pasinak meg felhúzni a vegyvedelmi hüdös szagos műanyagot legnemesebb testrészére így elvesztve a kellemességet a test teljes érintkezését.
15/18 anonim válasza:
Fantasztikus érzés amikor a punciba lassan hatol be ,és a popsi az más az édes bűnbeesés egy bársonyos kéj..!
16/18 anonim válasza:
a punci remek,a posi,jó.
tudod alma,körte melyik jobb?
és tudjuk az alma,mert nem rohad olyan gyorsan.
de azért a körtét is szeretjük,ha épp szezonja van és lehet kapni emberi áron.
na szóval-punci:nedves,meleg,csúszos.
popsi:száraz,meleg,szűk.
17/18 anonim válasza:
Hát, az anál sokkal jobb.
Popsiba izgatóbb, mert szűkebb.
A punci nem nagoyn izgat.
Hetero F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!