Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon legyen-e hiányérzetem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon legyen-e hiányérzetem, vagy nem érdemes ezen rágódni? Vele lehetett gond?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy fiatal,átlagos, értelmes lány vagyok. Majd' 1 évig voltunk együtt a barátommal. És most egy dolog (na,jó, nemcsak egy, de ez is közte van) nyomaszt. Nekem ő volt az első, neki már volt hosszabb (többéves) kapcsolata, szóval ő a tapasztaltabb...papíron. 1-2 hónapja voltunk együtt, de már volt ez-az, de még nem az igazi szex, inkább csak petting. És ő 1-2 hónap után megkérdezte,miután ő orálisan próbált kényeztetni,hogy én nem akarom-e kipróbálni. Nekem ez az egész nagyon új dolog volt, mondtam,hogy nem,még nem szeretném, hisz tulajdonképpen 1-2 hónap alatt még alig ismertem,azt sem tudom,hogy addig miért jutottunk, ameddig. Szerintem akkor még bőven a verbális ismerkedés fázisában kellett volna lennünk. No, de a lényeg,hogy ezt akkor tájt megkérdezte kétszer talán, utána max. utalgatott rá, de úgy,hogy ha kicsit együgyűbb lennék, nem vágtam volna le,hogy mit akar, de ezeket soha nem az ágyban tette,hanem utcán stb. Az ágyban utána konkrétan sosem kérdezte meg,hogy ki szeretném-e próbálni. Én magam pedig túl félénk voltam ahhoz,hogy előhozakodjak vele,béna lennék, meg...nem is tudom, talán mélyen éreztem,hogy nem szeret annyira,mint én őt, és ilyet csak annak szabad csinálni (véleményem szerint),akiben maximálisan megbízom. Bátorításra lett volna szükségem és kommunikációra, hogy mondja el, ha szeretne valamit (hisz egyszer már sikerült). Tudta,hogy nekem ő az első, úgy gondolom,hogy neki kellett volna jó pár dologra megtanítania, de nem tette. Vajon igazam van ezekben a dolgokban, hogy neki kellett volna jeleznie, ha szeretné, és amúgy lehet,hogy nem is akarta annyira?

De most már úgy gondolom,hogy jobb is így, sokszor úgy éreztem,nem becsül meg annyira,mint én őt, csak én túlságosan szerettem. És most emiatt hiányérzetem van,hogy nem próbáltam ki, de most sem tudom,hogy kész lennék-e rá. Számomra ez sokkal intimebb, bensőségesebb dolog,mint maga a szex, nem tudom,miért. Vagy ne legyen hiányérzetem?

Köszönöm, ha végigolvastad ezt a sok kusza sort. Ha pedig válaszolsz is, azt még inkább. :)

Szép napot kívánok mindenkinek!

2015. dec. 27. 11:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Az elején igen, visszafogott voltam, aztán már egyre kevésbé, sőt, hiszen én kértem,hogy legyen már valami. :)

Szó mi szó, nem egy lepedőakrobata,volt gond is,nem tudom, talán ez zavarhatta, de én így is szerettem, még annak ellenére is,hogy volt,hogy nem figyelt rám kellőképpen. :/

2015. dec. 27. 12:55
 12/14 anonim ***** válasza:

vele lehetett a gond? minimum részben igen. de valüszínűleg nem csak ő a hibás. az biztos, hogy a kettőtök közti kommunikáció nem működött jól. ebben nyilván neki is része van, de valószínűleg valamennyi neked is. nyilván ebben a tapasztalatlanságod is szerepet játszik. a párkapcsolatban és a másikkal való kommunikációban éppúgy nincs meg a tapasztalatod, mint a szex terén. de már ez is fontos tapasztalat és biztosan fejlődni fogsz majd ebben is.

szerintem egyáltalán nem baj, hogy 1-2 hónap után még nem akartál lefeküdni vele, főleg úgy, hogy ő lett volna az első. abban teljesen igazad van, hogy meg kell ismerni hozzá a másikat. az elmondásod szerint pedig ez még nagyon nem ment nektek. keress tovább, ismerkedj és meg fogod találni azt, akivel jó lesz!

hiányérzeted ne legyen miatta, rágódni nem érdemes miatta.

2015. dec. 27. 14:33
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen,valószínűleg így van. Mondjuk, én próbáltam kommunikálni, csak ő sokszor nem is akart, és ez sem könnyítette meg a dolgomat. Gondolom, akkor nem is szeretett eléggé, mert ha így lett volna, tolerálja, és segít nekem...Gondolom én.
2015. dec. 27. 15:17
 14/14 anonim ***** válasza:
az is lehet, hogy nem szeretett igazán, de a kommunikációs problémák fakadhatnak tapasztalatlanságból, személyiségi problémákból, készségek hiányából, szóval egyáltalán nem biztos, hogy a gond forrása, hogy nem szeret - attól hogy szeretitek egymást, még nem biztos, hogy működőképes egy kapcsolat, vagy hogy képesek vagytok megoldani a felvetődő problémákat. a szeretet csak ösztönzést ad, hogy jobban akarjatok próbálkozni vele.
2015. dec. 27. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!