Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mekkora a cicitek? Milyen magasak vagytok?
Figyelt kérdés
Írjatok életkort is.2015. dec. 27. 10:40
21/41 anonim válasza:
Szerintem pedig az egyik legszörnyűbb dolog a világon, hogy sokkal több kismellű lány/nő van, mint nagymellű:(
22/41 anonim válasza:
Azért megkérdezhetem, hogy mi alapján történt a lepontozás bizonyos esetekben? Mindenki leírta a méreteit, ti meg eldöntöttétek, hogy bejönne-e? :D Ez azért elég fa.szság, mert attól még hasznos a válasz.
23/41 anonim válasza:
az összes válaszolónak leszopogatnám érzékien a mellbimbaját meg nyalogatnám markolásznám és az egész testét végigcsókolnám nyalogatnám aztán keményen benyomnám nekik xD
24/41 anonim válasza:
Utolsó.. Ha ez neked vicces, akkor gratulálok. 😁 Egyszer legyél lány és valaki rakja be neked, úgy hogy nem vagy nedves... Amúgy boldog karácsonyt
25/41 anonim válasza:
Ha ettől nem lesz nedves, akkor...(legyint):
"...leszopogatnám érzékien a mellbimbaját meg nyalogatnám markolásznám és az egész testét végigcsókolnám nyalogatnám..."
26/41 anonim válasza:
te jó isten :D ki az, aki le/felszavazgat egy ilyen kérdésnél?? :D
27/41 anonim válasza:
Nem tudom, de kis mellemet békén lehet hagyni! És arról se tehetek, hogy alacsony vagyok...
28/41 anonim válasza:
Miért érdekel téged, hogy mekkora mellünk van?
Ezen akarod k1v3rni a fäszod?
30/41 anonim válasza:
# 25/29
Komolyan gondolod, hogy ennyi elég?
Valakinek lehet, de nekem biztos nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!