Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi jelmez szexhez. Ilyenkor "kell" játszani a ruhához illő szerepet, vagy azonnal szex van?
A párom egyszer említette, hogy tetszene neki valami ilyesmi ruha, csak én nem szeretek "szerepelni".
Azt hiszem egyenlőre hagyom a dolgot.
milyen jelmez lenne?
ha a srác kérte, akkor lehet h majd ő is beleéli magát a szerepbe és akkor neked is könnyebb lesz. de nem kell erőltetett dolgokra gondolni, ez csak egy játék!
nálunk max 10-15 perc egy ilyen "szerepjáték" és utána a szex közben v marad a szerep v nem, a ruha viszont mindig marad, mert az beindít :) a legjobbak az egyszerű jelmezek/szerepek... pl. amikor matek vizsgára készültem a barátnőm annyit csinált h az alapból szexis ruhához miniszoknya tűsarkú felvett egy olyna geek szemüveget amit 1000 Ftért lehet kapni a boltba... majd beállított mint tanárnéni... és megbüntetett a rossz válaszokért stb... elég jó volt, és imporvizálás volt az egész :D nem kell erre rágörcsölni..
ja és sztem nem baj, ha néha elnevetitek magatokat, csak azér ne fulladjon röhögésbe az egész :D
sose szoktatok játszani semmit? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!