Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/21 anonim válasza:
helyes lenne, de nekem már túl sok ez az izomzat
16/21 anonim válasza:
Nincs az az Isten, hogy én erre ráfanyarodjak. Fúj.
18 L
17/21 anonim válasza:
Nem.
Ellenszenves az arca, és túl izmos.
19L
18/21 anonim válasza:
kíváncsi voltam mit írtok én pont kb fele akkora vagyok mint a tag ,de has megvan stb kar még nem jó :/ ,de akkor nem gyúrom ilyenre magam ha a többségnek a kisebb alkat tetszik 19/f
19/21 anonim válasza:
nem hinném hogy bárki is nemet mondana neki ha oda kerülne a sor..én abszolút igent mondanék hiszen nem feltétlen arról van szó hogy bárkinek is egyből a barátja lenne..ha meg mégis akkor meg nagyon jól járt hisz ha összejön vele valaki akkor nyilván nem egy bunkó..én nem mondanék nemet :)
#18: nem hiszem hogy csak azért mert pár lány/nő azt írja hogy nem attól változtatnod kéne, nyilván sokan igent mondanak :)
20/21 anonim válasza:
Oké akkor ő lessz a példaképem :-D habár szerintem a mell túl nagy meg a karjával nem tudom mít csinált a többibe lassan verem is B-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!