Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk most őszintén, erről a nőről mit gondoltok? Ez még szexi szerintetek?
Figyelt kérdés
18+!!!
nem ítélem el akinek tetszik, megértem ha valakinek a nagy mellek tetszenek, de ez még belefér?
N
2015. dec. 26. 17:23
12/27 anonim válasza:
Manapság már a visszafogottabb idomokat kedvelem.
13/27 anonim válasza:
Egy ilyen nő nem kéne barátnőmnek, de amúgy felizgat, szexelni teljesen jó.
14/27 opened paradise válasza:
Tuti,hogy nyomokban mogyorót tartalmaz...
16/27 anonim válasza:
Nem érdekel a melle mérete, ha szerelmes vagyok belé...
17/27 anonim válasza:
Nekem se pozitív, se negatív
Engem a mell alakja izgat. Lehet ekkora is, de akár deszka is
Csak a bimbó ne a bokát nézze.
Ennyi
38f
18/27 anonim válasza:
simán belefér,még nagyobb is.mondjuk az kár,hogy gumicici.
19/27 anonim válasza:
Az rendben van, hogy a nő arca nem egy matyóhímzés, de itt a melleiről van szó.
Azok pedig rendben vannak.
Ez után a nő után az itt finnyogók 90%-a megfordulna az utcán - kéjes gondolatokkal a fejében...
Én nem rúgnám ki az ágyamból, az biztos.
20/27 anonim válasza:
Én pont az ennyire nagy, vagy még ennél is hatalmasabb melleket imádom, de elsősorban a természeteseket (olyan is akad ekkora méretben, nem csak kövér nőkön!)! Ez pedig szilikon, és még csak nem is túl szépen sikerült, szóval közel se jön be annyira. Nem rossz, így is sokkal jobb, mint egy kis mell, de meg se közelíti a természetes nagy melleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!