Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek mar probafulkeben?
engem nagyon izgatnak az izgalmas helyek, es kiprobalnank...
melyik uzletbe menjunk ?
ahol zarhato ajto is van.
nem pest..de nagyobb varosban elunk
22/L
Zara.
Annak minden oldala fából van, nem függönyös, sok a tükör, és tágas.
Mi még csak oráloztunk, a h&m próbafülkéjében, az ajtós, bár nem csukható, ráadásul hosszú sor volt :D
A tesco próbafülkéje szerintem elég tágas, és ott azért kevésbé tűnik talán fel, mint egy kisebb üzletben.
De láttam a h&m-ben is úgy lábakat egymás mögöt hogy nagy valószínűséggel nem ruhát hanem egymást próbálták fel :D
Nekem még nem volt bátorságom kipróbálni, de szerintem elég sok embert izgat ez a gondolat.
Én is láttam olyat, hogy fiatal pár együtt ment be a fülkébe, kaján mosollyal az arcukon. Egyből eszembe jutott, hogy... :)
Egy perccel később arra néztem és csak a srác lábai látszottak az ajtó alatt. A barátnője lábai vajon hol lehettek??? ;)
21/B/L
El kell, hogy keserítselek, de ez nem sértődöttség kérdése. Ez konkrétan jogellenes. Ez a személyiségi jogaim legdurvább megsértése. Intim felvételeket még a lopások megelőzése érdekében SEM készíthet rólam egyetlen cég sem, mert nincs hozzá joga. Akkor sem, ha amúgy az eladótérben tájékoztat, hogy kamerával megfigyelt terület.
Megjegyzem: egyetlen próbafülkesoron sem láttam még kamerára figyelmeztető feliratot. Nyilván azért nem, mert nem tehetik meg törvényesen, hogy ott figyelnek. Ha pedig figyelnek, és nincs rá utaló felirat, az még nagyobb jogsértés.
Ha én lopnék a fülkében, vagy dugnék, és ezért a kijáratnál lekapcsolnának, és erre hivatkoznának, hogy van róla felvétel, hiába jelentenének fel a rendőrségen, úgy visszaperelnék tőlük pár milliót, hogy beszqrnának.
A legtöbb Tesco ruharészlegénél a próbafülkék elég nagyok és zárhatók. A folyosó is szűk, ahol vannak, így alulról sem feltűnő. De a nagyobb H&M-ek is ilyenek! :) Előtte nézelődjetek, pár ruhát is vigyetek be, mert úgy kevésbé feltűnő a dolog.
Hol laksz? Esetleg tudok mondani konkrét helyet. Nekem is nagyon bejött a dolog, csak kevés lány meri bevállalni, mert fél a lebukástól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!