Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi vagy a partnered kapcsolatotok előtti nemi életére?
Figyelt kérdés
2015. dec. 25. 13:19
1/8 anonim válasza:
Én nem. Ha mesél magától, persze meghallgatom, de külön nem kérdezek rá, mert talán jobb nem tudni. Most velem van ez a lényeg csak.
2/8 anonim válasza:
Én mindent tudok róla. Elmondta, hogy kb milyen időközönként masztizott
3/8 RRR válasza:
tök mindegy
ha elmondja ok,ha nem az is
4/8 anonim válasza:
Nagyon nem vagyok kíváncsi rá. Nem érdekel, hogy kivel, hánnyal, hogyan, hányszor... Én sem dicsekszem neki a "hódításaimmal". Most együtt vagyunk, nekem csak ez számít. Hasonló okokból nem vagyok féltékeny sem.
5/8 anonim válasza:
Csak egy "kicsit". Kiderült, hogy pár pasit letagadott. 2 gyerekkel hagytam ott.
De amikor még nem volt barátnőm sem, én is úgy vélekedtem, hogy nem számít, csak legyen csajom. Csak a nőket nem érdekli a pasijuk, csajainak a száma, mert tudják, hogy ők sokkal több férfival szexeltek, mint ahány barátnője volt a pasijuknak.
6/8 anonim válasza:
Ha lenne valakim, valószínűleg kíváncsi lennék rá, de nem interjút akarnék készíteni, csak ha elmondja akkor annak örülök :)
7/8 anonim válasza:
Hat en kivancsi vagyok :D sokat beszelgettunk a regi tapasztalatairol, azt is tudom hogy elozo baratnojenek baba puncija volt (nekem sali van) meg hogy o sosem nyelte le neki, tudom hogy kadban is csinaltak... de bennem nem kelt semmilyen rossz erzest, csak kivancsisag :)
8/8 anonim válasza:
A lányok kétharmada az első három-négy randin legkésőbb megkérdezi, hogy hány barátnőm volt vagy hogy hány lánnyal voltam.
Válaszolok, aztán visszakérdezek.
Magamtól ritkán kérdezem meg, ha a lány nem hozza szóba. Leginkább csak akkor, ha tényleg komoly, tartós kapcsolatot szeretnék a lánytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!