Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar állandóan csókolózni a barátnőm velem, miután lecummant?
14!
Azert ez egy kicsit meresz kijelentes,hogy milyen ember aki sajat testnedveitol undorodik!
Ennyi erovel megehetnenk a fikat,megihatnank a pisit,vagy poharbol a nyalunkat.
Es lam megse tesszuk...
Mindenre van magyarazat megha kitero is csak a szexet jutassa elonybe...
Egyebkent testnedvrol irtal amit en irtam az is az!
Tehát az természetes, hogy neki telimenjen a szája a gempáddal (gondolom, azt is elvárod, hogy lenyelje), de te egy nyalvadt csókra nem vagy képes. Félsz, hogy tán a te szádba is menne abból, amiből ő minden szopáskor egy jókora adagot kap?
Nézz magadba, suttyókám!
Látom sikerült jól kiforgatni a testnedves hozzászólásomat. Igazából nem is várhattam volna mást, hiszen némely rosszindulatú ember azt is kiforgatja, ha annyit mond valaki, hogy zsíroskenyér.
A lényeg, hogy kortól és nemtől függetlenül aki ennyire a részleteket figyeli egy szerelmeskedés alkalmával, az nem hiszem, hogy teljeseb át tudja magát adni a partnerének és az élvezetnek, éa nem is tud igazán szabad és laza lenni. De én nem is őket sajnálnám, hanem inkább a partnerüket.
27/F
Bocsánat az elütésekért, telefonról írok!
Csak a miheztartás végett, nem vezetés közben írtam. Még mielőtt néhány jószándékú kolléga kiforgatná a "bocsánat az elütésekért" mondatrészt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!