Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leányok! A maszturbálás hozzátartozik az életviteletekhez?
Van barátnőm, aki szerint minden lány önkielégít rendszeresen, csak némelyik tagadja, más barátnőm szerint ellenben a lányok nem nyúlnak magukhoz.
Mennyire jellemző, és miért?
Az én életemhez hozzátartozik, de ahogy előttem is írták, ez nem azt jelenti, hogy közhírré is teszem. Persze, ha valakivel annyira intim kapcsolatba (akár nagyon közeli barátnő) kerülök, hogy rákérdez, akkor nem tagadom le, de nem is reklámozom.
Nálam ez párkapcsolattól független, mert még véletlenül sem pasipótlékként funkcionál, hanem sokkal inkább önmagam felfedezéséről, a határaim, korlátaim feszegetéséről szól. A testem (és persze a lelkem) kényeztetésének egy olyan fajtája, amit attól függetlenül igénylek és imádok, hogy éppen van-e pasi az életemben, illetve mennyire kielégítő a szexuális életünk.
Tehát: igen, rendszeresen. ;)
21/B/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!