Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szólna ehhez egy férfi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólna ehhez egy férfi?

Figyelt kérdés

Van egy pasi,akibe úgy érzem kezdek szerelmes lenni. Nem tudom ,hogy vonzódás vagy mi a franc lehet,mert eleinte csak szexet akartam tőle. De úgy érzem teljes odáig vagyok érte ő közel van a 40-hez de még nincs annyi. Sajnos van családja. De nagyon jóban vagyunk , úgy érzem ő is kedvel. Én szívesen lennék a szeretője. Lassan kezdek megőrülni,meg nem bírom magamban tartani,hogy vonzódom hozzá.

Szerintetek mit szólna hozzá ,ha elmondanám neki az igazat?

Vagy mit csináljak?

Kezdek megbolondulni.

Kérlek ne rib.ncozzatok,mert így is elég szar.

2015. dec. 23. 20:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát baz'meg akkor szenvedj. Mi megtettünk minden tőlünk telhetőt, de ha te nem akarsz változtatni, jó neked így, akkor tiszteletben tartjuk.
2015. dec. 23. 20:27
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem volt szex semmi sem közöttünk. De ő sűrűn felhozta a dolgot.
2015. dec. 23. 20:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Nézd, ha egy működőképes család mellett képes volna egy szeretőt bevállalni, akkor valószínűleg nem az a pasi volna, akibe most belebolondultál. Ha meg tényleg egy ilyen érzelmekre méltó férfiről van szó, akkor vélhetőleg Ő maga távolodna el tőled, ha ilyesmit közölnél vele.

Viszont tapasztalataim szerint ilyen "őrületes szerelmek" első sorban olyan emberekre szoktak jellemzőek lenni, akik magányosak. Talán, ha több időt töltenél emberek/barátok közt, lehet, hogy elmúlna az érzés.

2015. dec. 23. 20:43
 14/16 A kérdező kommentje:

Hidd el utolsó túl sokat vagyok emberek közelébe a munkahelyen is és a barátokkal is vagyok.

De nem hiába tértek vissza az érzéseim felé.

2015. dec. 23. 20:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kezdj ki vele.Ha pasi ír ilyet,azt senki nem szidja.Azoknak sincs bűntudatuk.
2015. dec. 23. 21:04
 16/16 anonim ***** válasza:

"Kérlek ne rib.***,mert így is elég szar."

Miért is? Szét akarsz barmolni egy családot és még neked rossz?

Ezernyi egyedülálló férfi van, de neked családos kell. Na tak**djál már.

2015. dec. 24. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!