Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szeretitek, hogy ha alátok nyúlnak, vagy rácsapnak a popsitokra akár nyilvánosan? Kort is írjatok 18/F
Figyelt kérdés
2015. dec. 22. 15:00
11/18 anonim válasza:
ha nem a párom akkor visz kézből egy marha nagy pofon ...
12/18 anonim válasza:
kiprobaltak siofokon az iden >sajnos az illeto ket ujja eltorott !!!
> karatezok 12-eve < ezt nem tudta
13/18 anonim válasza:
Vadidegen ember nyilvános helyen? Egyből hívnám a rendőrsèget. Esetleg a k.úrvákat nem zavarja.
Viszont a barátom bármikor alàmnyúlhat,rácsaphat a popsimra OTTHON a nègy fal között. Nem zartozik enkire
14/18 anonim válasza:
Nekem bejönne,tetszenek az ilyen szituk.
15/18 anonim válasza:
Látod ezt haver? Inkább ne próbálkozz, mert még eltörik a kezed, kiverik a fogad, kitolják a szemed, letépik a farkad, ésatöbbi... Aztán még a rendőrt is rád hívják, azok meg majd jól körberöhögnek. A bíró meg majd kiszab egy kis letöltendőt szexuális zaklatás és garázdaság miatt. Nem éri meg.
16/18 anonim válasza:
Így van, jó lesz, ha vigyázol, mert nem tudhatod, kivel hoz össze a sors, aztán repkedsz, mint kuglik a játszóházban.
17/18 anonim válasza:
Ha idegen felrúgom, ha a psim okés, de ha olyan helyen vagyunk lehet leállítom
18/18 anonim válasza:
Esetleg a k...at nem zavarja:D Ez aranyos.:D
Nem minden nőstény olyan prűd, mint Te kedves..:D
Nekem például bejönne, mondjuk ha nem is parom, de egy nekem nagyon bejövő srac csinalna.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!