Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a barátnőtök természetesen lenne mű?
Értem ezt úgy, hogy nem látszik rajta, amit megcsináltatott magán, természetesnek néz ki, de nem igazán az.
Tetovált szemöldök, de van rajta szőr, műszempilla, szíves kontaktlencse, feltöltött száj, műtött orr, fog protézis, szilikon mell, póthaj, műköröm.
Ha már tudod róla, hogy mű, akkor tök mindegy hogy mások szemében (akik nem tudják és/vagy észre sem veszik) természetesnek hat-e, avagy sem! Nem igaz?
Ha téged nem zavar, akkor hajrá, ha meg zavar, akkor miért érdekel, hogy mások mit gondolna erről?
Már nem egyszer leírtam, nem értem, hogy az ilyen műlányok (műköröm, műhaj, műcici, műszempilla, műstb.) miből gondolják, hogy így fogják tudni megszerezni az "igazi" pasit!
A legtöbb pasi idegenkedik ettől és sokkal többen szeretik a természetes idomokat, a természetes hajat, az eredeti szemöldököt, stb. még akkor is, ha ezek "nem tökéletesek"! Senki sem az, így felesleges is erre törekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!