Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek használhat valamel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek használhat valamelyik módszer?

Figyelt kérdés

Tapasztalataim szerint (nők visszajelzése alapján) túl kicsi a péniszem a jó szexhez.

Olvastam ezt a cikket:

[link]

Szerintetek tényleg van közte olyan (a műtétet ne nézzük), ami ténylegesen hozhat eredményt? Nem kellene csak vagy 2-3 cm, mert akkor már az átlagos 17-18 körül lenne. Most olyan 14,5-15 cm.

27/F

2015. dec. 22. 11:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Fogyás, és a több tesztó (most gondolok itt az anabolikus szteroidokra) Azoktól több vér lesz a testeden pár literrel, ergó a cerka is nagyobb lesz 1-2 centivel.

Persze máskérdés hogy megéri e a herezsugorodas, mindenféle egyéb kellemes betegség, és impotencia a szteroid kúra után :)

2015. dec. 22. 11:18
 2/8 A kérdező kommentje:

Azt semmiképpen nem vállalnám be.

És nincs is probléma úgy a szexel, mert imádok nyalni és olvastam, néztem sok videót a G pont masszázsról, egyszer elmentem egy jóni masszázs tanfolyamra is, ami a nők intim masszázsának a módszere.

Ezzel nincs is baj, nyalásnál kielégítem a partnereimet, ujjazásnál meg az említett technikákkal volt hogy nem csak lüktetett, hanem "köpködött" is a hölgy puncija.

De a natúr szexnél mind azt mondta, hogy nem nagyon éreznek semmit. :( Ez elszomorít...

2015. dec. 22. 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen tág nőkkel volt dolgod, de a 14-15 cm az nem kicsi, szerintem inkább átlagos. Nekem is 15 cm-es, és sosem volt rá panasz, volt aki még azt is mondta, hogy bizonyos pózok fájdalmasak... Igaz ő szűk csajszi volt. Meg azért nekem vastag is. Szóval a méreted nem kicsi. Lehet hogy vékony is? Tapasztalataim szerint a vastagság fontosabb.
2015. dec. 22. 12:37
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát nehéz ezt így megmondani. Nőknél nem szoktam méricskélni. Önkielégítésnél mértem csak, de azt vettem észre, hogy ha partner van, akkor keményebb és vastagabbnak is tűnik (nem nagy eltérésre kell gondolni, hanem az érzet meg minden más).

Szóval önkielegítésnél van az a hossz, amit írtam olyan 3,5 - 4 cm-es vastagsággal.

2015. dec. 22. 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:
A vastagságod lesz kevés, nekem 7-8 cm.
2015. dec. 23. 10:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Vagy várj. Az a 3,5-4 cm amit mértél azt hogy mérted? Ez a kerülete vagy a szélessége? Mert ha a szélessége, akkor szerintem nem vékony, de ha ez a kerülete az kevés lehet tényleg sok nőnek. Ha meg így van, akkor szűk csajt kell keresned. Ne aggódj lesz olyan lány :)
2015. dec. 23. 10:19
 7/8 A kérdező kommentje:

Fölé tettem keresztben a vonalzót, és a szélesség annyi kb. Makknál olya 3.5, lefelé 4-re kiszélesedik.

Ez akkor elég kéne legyen?

2015. dec. 23. 11:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen!
2015. dec. 28. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!