Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek használhat valamelyik módszer?
Tapasztalataim szerint (nők visszajelzése alapján) túl kicsi a péniszem a jó szexhez.
Olvastam ezt a cikket:
Szerintetek tényleg van közte olyan (a műtétet ne nézzük), ami ténylegesen hozhat eredményt? Nem kellene csak vagy 2-3 cm, mert akkor már az átlagos 17-18 körül lenne. Most olyan 14,5-15 cm.
27/F
Fogyás, és a több tesztó (most gondolok itt az anabolikus szteroidokra) Azoktól több vér lesz a testeden pár literrel, ergó a cerka is nagyobb lesz 1-2 centivel.
Persze máskérdés hogy megéri e a herezsugorodas, mindenféle egyéb kellemes betegség, és impotencia a szteroid kúra után :)
Azt semmiképpen nem vállalnám be.
És nincs is probléma úgy a szexel, mert imádok nyalni és olvastam, néztem sok videót a G pont masszázsról, egyszer elmentem egy jóni masszázs tanfolyamra is, ami a nők intim masszázsának a módszere.
Ezzel nincs is baj, nyalásnál kielégítem a partnereimet, ujjazásnál meg az említett technikákkal volt hogy nem csak lüktetett, hanem "köpködött" is a hölgy puncija.
De a natúr szexnél mind azt mondta, hogy nem nagyon éreznek semmit. :( Ez elszomorít...
Hát nehéz ezt így megmondani. Nőknél nem szoktam méricskélni. Önkielégítésnél mértem csak, de azt vettem észre, hogy ha partner van, akkor keményebb és vastagabbnak is tűnik (nem nagy eltérésre kell gondolni, hanem az érzet meg minden más).
Szóval önkielegítésnél van az a hossz, amit írtam olyan 3,5 - 4 cm-es vastagsággal.
Fölé tettem keresztben a vonalzót, és a szélesség annyi kb. Makknál olya 3.5, lefelé 4-re kiszélesedik.
Ez akkor elég kéne legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!