Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok peches vagy a pasik 90%a ténlyeg ennyire gyorstüzelő?
Javaslom elsőnekkeményen cumizd le, de annyira, hogy fájjon már a pasinak, akkor a cumizás után simán bírom akár egy óráig is!
Amugy cumizás nélkül kb. ezek az értékek(attól függ, mennyire szűk a puni):
1.menet: 2-15perc
2.menet: 10-30perc
3.menet: 20-60perc
4.menet: volt már 2óra is végén már mondtam vagy cumizzon le vagy lovagolja ki a gcccim, mert nincs erőm lökni, de még állt!
Én sose nézem az időt.
Van hogy olyan pózban csináljuk,amit nem bír sokáig.
De általában azokat a pózokat akarja a barátom,ahol bírja sokáig,és amelyik pózban én tuti elmegyek. ( Ez a titkos fegyver, mert nekem néha sokáig is elhúzodik, és ilyenkor vagy ő vagy én javaslom ezt a pózt) Utána pedig amelyik neki a legeslegjobb.
Lehet nem tudok valami hasznos választ adni, de az én barátom jól bírja átlagosan.
Nekem néha a 10 percet is soknak érzékelem.
Viszont még sose volt olyan,hogy max 2 perc és vége.
Szerintem nálunk a max 45 perc, a minimum pedig 10 perc.
Szia!
Én például férfiként nagyon függök attól, hogy ki a partner, és attól, hogy milyen pózban csináljuk.
A mostani partneremmel például, hagyományos(misszionárius) pózban akár fél óráig is bírom, és még az elélvezés közelében se vagyok. Viszont amikor lovaglásnál jól elkapja a tempót a partnerem akkor van amikor pár perc alatt elélvezek.
De ez valamilyen szinten jó is. Mert így ha azt szeretnénk, hogy több orális szex legyen akkor tudjuk hogy tudok hamar kielégülni a szextől. Viszont ha több szexet szeretnénk akkor váltogatjuk a pózokat, és így sok ideig tart maga a szex.
Amúgy én az előjátékot is nagyon szeretem. Az a jó ha én kapom akkor attól se tudok hamar elélvezni. :)
Szóval nálunk a szex 1-1,5 óra sok orálal mindkét félről, és annyi dugással ami mind a 2 félnek jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!