Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én vagyok peches vagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok peches vagy a pasik 90%a ténlyeg ennyire gyorstüzelő?

Figyelt kérdés
gyorstüzelő alatt azt értem aki 10 perc nettó szex (azaz előjáték ilyen-olyan dolgok nélkül) a maximum ámit kibír.
2015. dec. 21. 19:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Javaslom elsőnekkeményen cumizd le, de annyira, hogy fájjon már a pasinak, akkor a cumizás után simán bírom akár egy óráig is!

Amugy cumizás nélkül kb. ezek az értékek(attól függ, mennyire szűk a puni):

1.menet: 2-15perc

2.menet: 10-30perc

3.menet: 20-60perc

4.menet: volt már 2óra is végén már mondtam vagy cumizzon le vagy lovagolja ki a gcccim, mert nincs erőm lökni, de még állt!

2015. dec. 21. 19:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Csak te, mert én bírom minimum 30 percig, akár 1,5 óráig is intenzív dugás mellett is. :D
2015. dec. 21. 20:06
 13/19 anonim ***** válasza:
Én azon ritka egyedek közé tartozom, akik bármikor el tudnak menni. :) Ha akarom, akkor nem tart tovább 5 percnél, de ha úgy tartja kedvem akár órákig is vissza tudom tartani. Minden csak gyakorlás (és megfelelő partner) kérdése. Mondjuk mi iszonyú mázlisták vagyunk, mert barátnőmmel mindketten tudjuk kontrollálni az orgazmusunkat és 10 alkalomból 7-szer sikerül is "összehangolni". Ebből kifolyólag egy-egy összebújás nem is tart tovább 5-10 percnél. :)
2015. dec. 21. 20:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem olyan 15-20 perc szokott lenni átlagban. De sok mindentül függ, hogy éppen mennyi az annyi. :)
2015. dec. 21. 20:44
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én konkrétan egyetlen férfit "ismertem" aki tudta magát tartani, de az meg azért volt kényelmetlen:D Ez van, ehhez kell nekünk nőknek alkalmazkodni, kitalálni mitől lehet mégis jó az együttlét.
2015. dec. 21. 21:23
 16/19 anonim ***** válasza:

Én sose nézem az időt.

Van hogy olyan pózban csináljuk,amit nem bír sokáig.

De általában azokat a pózokat akarja a barátom,ahol bírja sokáig,és amelyik pózban én tuti elmegyek. ( Ez a titkos fegyver, mert nekem néha sokáig is elhúzodik, és ilyenkor vagy ő vagy én javaslom ezt a pózt) Utána pedig amelyik neki a legeslegjobb.

Lehet nem tudok valami hasznos választ adni, de az én barátom jól bírja átlagosan.

Nekem néha a 10 percet is soknak érzékelem.

Viszont még sose volt olyan,hogy max 2 perc és vége.

Szerintem nálunk a max 45 perc, a minimum pedig 10 perc.

2015. dec. 21. 22:09
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én például férfiként nagyon függök attól, hogy ki a partner, és attól, hogy milyen pózban csináljuk.

A mostani partneremmel például, hagyományos(misszionárius) pózban akár fél óráig is bírom, és még az elélvezés közelében se vagyok. Viszont amikor lovaglásnál jól elkapja a tempót a partnerem akkor van amikor pár perc alatt elélvezek.

De ez valamilyen szinten jó is. Mert így ha azt szeretnénk, hogy több orális szex legyen akkor tudjuk hogy tudok hamar kielégülni a szextől. Viszont ha több szexet szeretnénk akkor váltogatjuk a pózokat, és így sok ideig tart maga a szex.

Amúgy én az előjátékot is nagyon szeretem. Az a jó ha én kapom akkor attól se tudok hamar elélvezni. :)

Szóval nálunk a szex 1-1,5 óra sok orálal mindkét félről, és annyi dugással ami mind a 2 félnek jó. :)

2015. dec. 22. 00:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Én nem tudom..nekem az átlag dugásnál,40-50 perc.Ha csak szopnak,és tényleg jól,ahogy szeretem akkor olyan 15 perc kb
2015. dec. 22. 06:01
 19/19 jovanotti16 válasza:
1 óra minimum.
2015. dec. 22. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!