Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez csak átmeneti? Tejesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak átmeneti? Tejesen megkattantam?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy a barátom megcsal.. Ma találkozunk és egyenlőre taszít a gondolat, hogy hozzám érjen..

Tudom, hogy nagyon szeret és soha nem csalna meg.. És tudom, hogy csak egy hülye álom.. Elmúlik?

2015. dec. 21. 10:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Rosszul tudod. Mindig ott lesz, hogy talán mégis. Olyan nincs, hogy megálmodod vagy megérzed az ilyesmit, szóval ha ezen töprengsz akkor legyen inkább alapja. El fog múlni az biztos, de ha nagyon a lelkedbe tiport a dolog, akkor akár meg is beszélheted vele feltéve, hogy tényleg hiszel az ártatlanságában.
2015. dec. 21. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!