Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik pasit válasszam?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pasit válasszam? Annyira nehéz.

Figyelt kérdés

Elég nehéz ez a helyzet..

Az egyik srác 22 éves, nagyjából 3 hónapja ismerjük egymást. Kezdetben csak haveri volt a viszonyunk, aztán barátság extrákkal, most meg ott tartunk, hogy kötődünk egymáshoz. Nagyon tetszik benne, hogy igazán talpraesett és független pasi (már 3 éve külön él a szüleitől, saját háza van, amit a két kezével épített fel), vonz a stílusa, hogy imádja a természetet, sportol, kocsit szerel, stb., nagyon férfias férfi, és ez nagyon imponál. Szeretek vele lenni, teljesen önmagam vagyok mellette, úgy érzem hogy a (lassan kialakuló, mély) érzelmek mellett megvan a haveri viszony is köztünk, és ez nekem fontos. És mondjuk az sem elhanyagolható, hogy piszok jól néz ki...

A másik pedig, nos, ő a volt barátom. (19 éves) Nyáron szakítottunk, majdnem egy évig együtt voltunk. Minket mindig is kicsit a "fura-pár"-nak tartottak, sosem voltunk olyanok, akik az egész világnak mutogatták a kapcsolatukat, sokat lógtunk egymástól külön, a barátainkkal, úgymond szabadon engedtük a másikat (bár mindketten nagyon ragaszkodtunk a másikhoz, főleg ő), és emiatt jól működött a kapcsolatunk. Vége azért lett, mert a szerelmet egy idő után "csak" szeretet váltotta fel. Békében váltunk el, de a szakításunk óta nem beszéltünk. 

Pár napja viszont rámírt, hogy szeretné ha beszélnénk. Elmondta hogy egy ideje sokat gondol rám, úgy érzi, a mi dolgunknak még van folytatása, stb... Nagyon összezavart. Valamilyen szinten mindig is kötődtem hozzá, ez a szakítás után sem változott meg, de most nagyon felkavart. Azóts csak rá gondolok, a közös emlékeinkre, hogy mennyire jók voltak, de nemtudom mit tegyek.. 

Tipikus, "melyik karomat vágjam le" érzés, nagyon össze vagyok zavarodva...szerintetek melyik lenne a jó döntés?

18L

2015. dec. 20. 23:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
7%
amelyik magasabb és akinek nagyobb a pénisze
2015. dec. 20. 23:50
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Első, akivel egyszer kavartal, azt ne
2015. dec. 21. 00:04
 3/11 anonim ***** válasza:
1.
2015. dec. 21. 00:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Megköszönném, ha meg is indokolnátok, az sokat segítene (:
2015. dec. 21. 00:13
 5/11 anonim ***** válasza:
1.Nem kell indokolni.
2015. dec. 21. 07:58
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
22 évesen a saját 2 kezével épített házat magának.... Vajon a télapóban is hiszel még?
2015. dec. 21. 09:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Ja a házas részen én is hangosan felröhögtem. Ha lennének igazi érzéseid és nem csak egy ostoba, felszínes tinilány lennél, akkor mindegy hány jelölt kenne, mert lenne egy befutó.

Ide a rozsdást, hogy az első fog nyerni mert vele lehet felvágni a barátnőid előtt és persze a lóvé sem utolsó szempont. Aztán ha megdug és kihajít, jössz vissza sírni, hogy mennyire kihasznált.

2015. dec. 21. 11:24
 8/11 A kérdező kommentje:

Ti nem vagytok épelméjűek... Azt azért írtam le, hogy érzékeltessem, a saját lábán áll, nem a szülei tartják el. Hol írtam a lóvéról? Atyaúristen...

Savanyú a szőlő, hogy másnak nem annyi az élete, hogy a gyakorikérdéseken oltogat másokat?

2015. dec. 21. 12:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Rögtön a kéglivel kezdted. Az meg, hogy 22 évesen apuci nélkül nem lesz saját háza az mellékes. Nem ez a lényeg. Sok mindent fel tudok mutatni, de sose jönnék össze egy ilyen tinip***val. De ez sem lényeges.

A lényeg az, hogy tőlünk várod el, hogy megmondjuk melyikkel legyél. Most ez mi már? Az is fontos, higy barátság extrákkal. Vagyis csak a testedet tudod nyújtani neki. B***szó zónás csajbol nem lesz barátnő. Ha meg már megvoltál neki párszor, minek törje magát és minek mondjon le a kötetlen dugásról? Az meg, hogy kötődtök csak a te lázálmaidban létezik. Lehet, higy azt hiszed, hogy a puncid elég egy komoly kapcsolathoz, de hatalmasat tévedsz.

2015. dec. 21. 14:09
 10/11 A kérdező kommentje:

Véleményeket vártam, nem azt hogy bárki is döntést hozzon helyettem.

De felesleges "magyarázkodnom", beteg vagy és úgy látszik, nincs életed, ha ez a legjobb szórakozás számodra, hogy másokat cseszegess. (feltételezem, hogy nem én vagyok az egyetlen, már csak a %-odból ítélve, biztos máshol is ilyen értelmes vagy :) )

2015. dec. 21. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!