Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem működik a fiú-lány barátság?
Van egy srác, 4 éve jóba vagyunk. Több mint egy éve, csak úgy random, áthívott "filmezni", persze szex lett a vége. Hiába volt baromi jó, utána nagyon rosszul éreztem magam (akkor voltam túl az első szakításomon) Mindegy, megbeszéltük hogy ez soha többet nem fordul elő. Hiába vonzódtunk egymáshoz mindig is, ez így lett, és amúgy jó is volt mert a barátságunk erősödött. Tegnap viszont elmentünk bulizni, mi ketten, meg az ő haverjai. És ott aludtam nála utána. És már megint, csak ott kaptam észbe, mikor már alatta voltam és a keze meg lefelé vándorolt....szóval leállítottam, ő ezt nehezményezte, de nem akarom tönkretenni a kapcsolatunkat. Amúgy meg rohadt nehéz volt visszafogni magam, mert baromira bejön, külsőre..
Most akkor tényleg nincs barátság fiú és lány között, vagy csak szimplán köztünk van több?
18L/18F
A lány-fiú barátság, nem működő dolog. Ritka a kivétele.
Miért?
Mert az egyik, mindig többet akar, mint a másik. Ha ezt elmondja az egyik fél, akkor ott lőttek az igazi barátságnak. Ha csak elhallgatja az egyik fél, mit érez a másik iránt, az sem működik. Mindig ott lesz a "de jó lenne, stb. Akkor meg, saját magát nyomasztja ezzel.
Ha működőképes ez, akkor csak felszinesség, semmi több.
Ezért nem működik igazán, a két nem közti barátság.
Büszke lehetsz magadra (Y). Már elértél valamit az életben, hogy dugtál vele.
Ő egy kanos kis pincsi, te meg egy eszköz vagy a kielégüléséhez....nem nő, hanem ESZKÖZ, érted? Szokd meg, hogy másnak is csak ez leszel, ha ilyen maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!