Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, más is szokta szagolgatni az alsógatyáját?
Figyelt kérdés
Én rendszeresen szagolgatom, és mindig lenyűgöz, hogy hány különféle aromát és illatot tudok így beszippantani, rendkívüli változatosságban. Ilyenkor teljesen fel is izgulok. Más is van így ezzel?2015. dec. 19. 20:11
1/7 anonim válasza:
Ha teledurrantom, megszagolod az enyémet is? :D
2/7 anonim válasza:
Az ibolyát nem szeretnéd alulról szaglászni? :D
3/7 anonim válasza:
Midnight Meeting!
El tudom képzelni, amint a kérdező, épp a gatyájából az aromát szippangatva, vadul csattogtatja a fitymáját. :D
4/7 anonim válasza:
Szerencse, hogy már vacsoráztam. :D Vannak beteg emberek. Állítom, még kamerára is veszi, aztán feltölti ezt valami külföldi Zs kategóriás ponró oldalra :D
5/7 anonim válasza:
Midnight Meeting!
Én azon röhögtem hogy, "lenyűgözi". :D
Fura emberek vannak, az már biztos. :D Egy finom puncit, és nedves bugyit örömmel megszagolok, de hogy a saját gatyámat? :D Na, ne már. :D
6/7 anonim válasza:
Aromát és illatot? 😊
Mi lehet abban a szegény gatyában?
Vajon két mosás között hány napot hordja ugyanazt a gatyát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!