Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, kit választanátok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kit választanátok? Egy 190 centis fiút 10 centis szerszámmal, vagy egy 170 centis fiút 20 centis szerszámmal?

Figyelt kérdés
Ha egyébként ugyanúgy néznek ki.
2015. dec. 18. 16:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Remélem így már érthetőbb. Lehetnek kivételek, de attól még igaz, amit a 20-asban írtam.
2015. dec. 19. 13:10
 22/24 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont te általánosítasz a kivételek és a saját tapasztalataid alapján.

Nincs összefüggés, 15 ezer férfivel végzett kutatást a King's College London és megállapította, hogy a magasság ás a pénisz mérete között elhanyagolható a korreláció.

Ez olyan mint a nőknél a mellméret, hány pici lányt látsz hatalmas mellekkel és hány magasat lapos mellkassal?

2015. dec. 19. 14:02
 23/24 anonim ***** válasza:
Legnagyobb farku pali akit ismerek 181-2 cm, kb. 25 centi van neki. Jo o se alacsony, de a 190-nel azert alacsonyabb. Emellett lattam mar apro farku magas pasit, bar verpenisze volt szoval ez valamennyire segitett a helyzeten. Meg apro farku alacsony pasit is... es ezeknek az ellentetet is, szoval szerintem is csak egy nagyok kicsit segithet ra a magassag, de nem jellemzo.
2015. dec. 19. 14:07
 24/24 anonim ***** válasza:

Hát nemtom, ő lehet 120 centi de ránézésre van neki egy 17-18 centise XDDDDDDDDDDDDDDDD

[link]

2015. dec. 19. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!