Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Eros Ramazzotti vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Eros Ramazzotti vagy Ákos jön be nektek jobban? Az is érdekelne melyik miért?

Figyelt kérdés
2015. dec. 17. 19:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Tudod, ezt nem értem: minden liberális azzal jön, hogy szólásszabadság, bla, bla... de amikor egy POP SZTÁR, (nem is politikus!) kifejezi a saját magánvéleményét, akkor hirtelen pont a szólásszabadságért őrjöngő liberálisok hirdetnek bojkottot.

Magukból csinálnak viccet.

Ákos. Semmit nem változott a szememben!

2015. dec. 17. 21:05
 12/18 anonim ***** válasza:
27%
Miért paraszt Ákos? Mert van egy véleménye, amit kimondott? Nem muszáj egyetérteni ezzel, de az a nő, aki erre megsértődik, az buta, mint a "főd".
2015. dec. 17. 21:08
 13/18 A kérdező kommentje:
Ramazzottinak meg a megjelense is komoly nem olyan mint eg bohoc
2015. dec. 17. 22:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
10-es, annyira költő és zeneszerző, mint Kurt Cobain. Maradjunk annyiban, hogy előadó.
2015. dec. 18. 09:01
 15/18 anonim ***** válasza:

Zeneszerző... :D

Ákos szerintem azt hinné a nápolyi szextről, hogy az egy desszert! Hobbi zenész a helyes kifejezés.

2015. dec. 18. 09:14
 16/18 Rsta válasza:
Hogy kinek mi tetszik, az teljesen szubjektív dolog. Ízlésről fölösleges vitatkozni. Aki szereti Ákost, az szeresse, halgassa stb. Azt viszont erős túlzásnak érzem, hogy valaki zeneszerző, mert le tud fogni egy C dúrt a gitáron vagy költő, mert motívumokat használ a szövegeiben. Lackfi vagy Parti Nagy a költő.
2015. dec. 18. 09:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Áhh, az ilyeneknek Damu Roland is egy író... :D
2015. dec. 18. 09:38
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én egyiket sem szeretem. A balhéról meg annyit hogy a szólás zabadság mindenkire vonatkozik. Ákosra is a T-comra is, egy konzervatívra is, egy liberálisra is, mindenkire.

Onnantól, hogy a kormány beszállt az egész dolog ízléstelen és nevetséges és a kormány balfaxságát mutatja.(vagy gumicsont az egész amivel valamit lepleznek.)

Nem értek egyet Ákossal, viszont sosem volt titok, hogy fidesz szimpatizáns, aki most sértődik meg ezen, ráadásul úgy, hogy eddig rajongó volt az nagyon nincs képben.

Nem nevezném költőnek bár tehetséges dalszövegíró, és szíve joga konzervatív faxként viselkedni. Mint ahogy nekem is szívem joga nem egyetérteni vele. De ezen kiakadni? :-)

2015. dec. 19. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!