Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Eros Ramazzotti vagy Ákos jön be nektek jobban? Az is érdekelne melyik miért?
Tudod, ezt nem értem: minden liberális azzal jön, hogy szólásszabadság, bla, bla... de amikor egy POP SZTÁR, (nem is politikus!) kifejezi a saját magánvéleményét, akkor hirtelen pont a szólásszabadságért őrjöngő liberálisok hirdetnek bojkottot.
Magukból csinálnak viccet.
Ákos. Semmit nem változott a szememben!
Zeneszerző... :D
Ákos szerintem azt hinné a nápolyi szextről, hogy az egy desszert! Hobbi zenész a helyes kifejezés.
Én egyiket sem szeretem. A balhéról meg annyit hogy a szólás zabadság mindenkire vonatkozik. Ákosra is a T-comra is, egy konzervatívra is, egy liberálisra is, mindenkire.
Onnantól, hogy a kormány beszállt az egész dolog ízléstelen és nevetséges és a kormány balfaxságát mutatja.(vagy gumicsont az egész amivel valamit lepleznek.)
Nem értek egyet Ákossal, viszont sosem volt titok, hogy fidesz szimpatizáns, aki most sértődik meg ezen, ráadásul úgy, hogy eddig rajongó volt az nagyon nincs képben.
Nem nevezném költőnek bár tehetséges dalszövegíró, és szíve joga konzervatív faxként viselkedni. Mint ahogy nekem is szívem joga nem egyetérteni vele. De ezen kiakadni? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!