Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mekkora volt az apénisz amivel eélveszettétek a szuzességeteket? Korral légysziii
Figyelt kérdés
2015. dec. 17. 18:01
2/10 anonim válasza:
Azzzzt a kuva, de lebontottál első..xd
5/10 anonim válasza:
nem volt nálam vonalzó és mai napig sem hordok.
6/10 Joe.38 válasza:
El nem tudom képzelni , hogy egy lány szerelem csök meg modort nem.figyelve szerelembe se esve ami nem szokott kimaradnj - szóval , higy méregetne és centivel zsbében járva kelve ezzel foglalkozna. Tök mindegy mekkora. Elsöre nem szokták mérni. Ez tapasztalt nöknél majd lesz szempont akkor se biztos . Ez az élet nem a szex és New York liberális agymosó sorozat ahol 40 éves kimaraddt nók pénzzel a zsebükben 150 pasi után már a méretet is figyelembe veszik. Pasi se úgy választ első nőt mekkora a bármilye is. Majd sok nő után elkezdi saját vágyait keresni. Vékony lábú alacsony vagy magas . Hosszú hajú. Szóke vagy vörös. De akkor se biztos , higy talál olyat. Tehát beköszönt a komlromisszum. Vagy hajfestéket vesz a nőjének. De ha 10 szempontból 2 nem ideális akkor kompromisszumot köt. Azaz szereti a hosszú hajút vagy a vékonyat. Attól a felesége rendes ember lehet rövid hajjal dundin. Azaz élhető vele az élet. Mert ha szereti a vékonyat hosszú hajjal. De az elbassza a pénzt , hazidik kimarad éjszaka azzal lehet együtt élni ? Ha kicsi a fwrka de becsületes azzal lehet. Ha nagy de egy bunkó akkor azzal nem akar élni az nő. Ez a farok keg mell méret ez a 28. a sorban. Nem.ez alapján dől el vagy nem ez alapján választ aki ember. Aki meg állat az menjen a szag után. Azaz válasszon méret alapján !
7/10 anonim válasza:
ilyesztően nagy de azt mondta,hogy 17cm.mivel nem mértem meg mondjuk,hogy elhittem.
nem hittemel,csak füllentettem,de nagyon akartam már sexelni.
16/L
8/10 anonim válasza:
19 centi, 16 évesen. Csak jóval az első után mondta el egy félreértés miatt, de vicces volt. Nem hittem volna hogy ilyen nagy volt, bár az hogy nagy az tuti volt
9/10 Nemtomkivok válasza:
Őszintén: Nem volt nálam vonalzó....
De mivel olyan pro vagyok, sztem ránézésre olyan 15-16 cm lehetett...
19/L
10/10 anonim válasza:
Mondja már meg valaki, hogy miért kell lepontozni a normális válaszokat? Feltett egy kérdést. Megválaszoltam. Mi ebben a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!