Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kell, mit kell ilyenre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell, mit kell ilyenre mondani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kicsit talán bután fog hangzani a kérdésem,főleg,hogy nem vagyok már tizenéves,de légyszives segitsetek nekem.

Ha a párotok kérdezi

pl milyen fehérneműt viselsz?

Mit kell,hogyan kell arra szexisen válszolni?

vagy pl szex közben kéri,hogy beszélj.

Mit mondasz olyankor?

és irnátok nekem más példákat is a hasonlo beszédre?

Minket máshogy neveltek és nem volt szokás igy beszélni és fogalmam sincs,hogy mit mondanak ilyenkor,hogyan beszélnek ilyenről stb.

Kérlek rendes válaszokat irjatok,elsősorban lányok,nők,hisz én is az vagyok,de bárki válaszának örülök,ha normális,

Megtanulnék én ilyesmiről igy is beszélni,de tényleg nem tudom,hogyan kell.

Köazönöm a segitséget és a válaszokat.

2015. dec. 17. 07:59
 1/8 anonim ***** válasza:
9%
Ideje lenne már felnőni!
2015. dec. 17. 08:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a best amit mondhatsz szex közben a: Beraktad már? :O :D :'D
2015. dec. 17. 08:10
 3/8 A kérdező kommentje:

Kössz a normális választ!!!!

Rendes válaszokra lennék kiváncsi,az ilyeneket mellőzzétek légyszives!

2015. dec. 17. 08:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a szituációból függ, hogy mit mondok. Fehérneműről általában az igazat, úgyis ismeri minden darabját már. És ha megmondom, tudja a hangulatomat. Igen bevallom, van amikor jó kényelmes nagymamabugyit hordok, mert nincs kedvem semmihez, de ekkor ezt kihívásnak veszi, hogy felizgasson és bebizonyítsa, hogy még sem vagyok annyira befordulva.

Az ágyban meg símán elmondom, hogy mit érzek. Csúnya beszédre képtelen lennék, mert nem az én stílusom. Szeretem szex közben is önmagam adni, mert valamit megjátszani olyan lombozónak tűnik. Szóval csak símán ellmondom, hogy mit érzek és páromat valamiért ez nagyon feldobja. Pl. Szeretem, amikor így mozogsz bennem, mert nagyon jó érzés.

2015. dec. 17. 08:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"pl milyen fehérneműt viselsz?

Mit kell,hogyan kell arra szexisen válszolni? "

erre ilyen válaszokat mondhatsz:

"derítsd ki"

"honnan veszed, hogy viselek?"

"nem mind1? lassan úgy is lekerül"

"nem a csomagolás a lényeg"

...

"vagy pl szex közben kéri,hogy beszélj.

Mit mondasz olyankor? "

erre ilyeneket:

"tegnap eset rakott krumplit csináltam, de elfogyott a tejföl..." :D

22F

2015. dec. 17. 08:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szex kozben en hassonlokat szoktam mondogatni a paromnak: ez nagyon jo...szeretem ha igy csinalod...imadlak magamban erezni...meg meg...stb.Na es persze hangot adok az elvezetemnek. Elojateknal gyakran mondom ,hogy kivanom,hogy vagyom az erinteset. Fontos,hogy ne legyen mesterkelt es tenyleg lassa rajtad az elragadtatottsagot.
2015. dec. 17. 08:47
 7/8 anonim ***** válasza:
78%

Fehérnemű (telefonon) : csak egy egészen apró... Fon, finom csipkés tanga. Élvezem, ahogy egészen hozzám simul, de ha itt lennél, lehet letépném.

Szex közben: akarlak, még, erősebben, ez az, tovább, magamban akarlak érezni, stb..

2015. dec. 17. 09:28
 8/8 anonim ***** válasza:
A rakott krumpli nálam viszi a pálmát! :D Nekem is bejönne, ha csaj azt mondaná, hogy bébi elfogyott a tej, adnál a kávémba? :P
2019. júl. 7. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!