Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem megyek el soha?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megyek el soha?

Figyelt kérdés
A baratommal kb. 3 honapja fekudtunk le eloszor, es azota mar eleg sokszor. O mindig elmegy de en nem.. Osszesen 2-szer mentem el, es szegeny nagyon probalkozik, tenyleg megtesz mindent, probalja ugy ahogy akkor volt, mikor sikerult, de semmi.. Szerintetek mivel van a baj?
2015. dec. 15. 22:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs. Egyszerűen ez van és ezt el kell fogadni. A barátod nagyon kitartó. Egy idő után biztos hogy talál valamit amivel pillanatok alatt a csúcsra juttat :)
2015. dec. 15. 22:25
 2/14 anonim ***** válasza:

Esetleg próbálkozz te is közben, ne a barátodtól várd az orgazmust, tegyél érte!

18L

2015. dec. 15. 22:29
 3/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk annak nem sok esélye van #2-es hogy egyszer csak úgy rátalál magától a technikára.

Utána kellene olvasni hogy hogyan lehet egy nőt vsúcsra juttatni. Technika, póz stb. Meg kellene ismernie a te testedet is.

A neten rengeteg anyag van ebben a témában.

4/14 A kérdező kommentje:
Vicces kedvu kommentekkel hanyagoljatok:) koszonom
 5/14 anonim ***** válasza:

Én két év alatt egyszer SEM élveztem el szex közben (én vagyok a nő), szóval te még mindig jobban jártál. Barátom mindig elmegy, és utána szájjal/kézzel kielégít, de egyszer már jó lenne szex közben is. Sok pózban és ritmusban próbáltuk, valamiért nem megy. De én így is élvezem.

19L

2015. dec. 15. 22:30
 6/14 A kérdező kommentje:
A masik problema az, hogy se kezzel, se szajjal nem tud kielegiteni.. Szerintem velem van a baj, o mar mindenhogy probalta. Mit javasoltok?
2015. dec. 15. 22:36
 7/14 anonim ***** válasza:

Menj el nődokihoz és mond el neki. Lehet hogy szervi oka van.

👍

Ne aggódj baj nics csak lehet hogy nem vagy ellátva túlzottan idegekkel amiket lehet stimulálni.

Az is lehet baj ha nem alakult ki az orgazmuskészséged:

[link]

2015. dec. 15. 22:45
 8/14 A kérdező kommentje:
De akkor 2-szer sem sikerult volna nem?
2015. dec. 15. 22:52
 9/14 anonim ***** válasza:

Attól még összejöhetett az orgazmus kétszer. Ezért a legvalószínűbb hogy az orgazmuskészségeddel van baj.

Mindenesetre próbálkozzatok.

Ajánlom még ezt elolvasásra. Tantusz szex

2015. dec. 15. 23:02
 10/14 A kérdező kommentje:
Koszonom:)
2015. dec. 15. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!