Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy normális, művelt, intellig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy normális, művelt, intelligens pasi (és nem egy átlagos, mert azt tudom, hogy természetesen igen) udvarolna egy tőle harminc évvel fiatalabb lánynak?

Figyelt kérdés
Vagy ilyen meg se fordulna a fejében?

2015. dec. 15. 15:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szexet akar. Nem vagyunk ám se 20 évesen, se 50 évesen bonyolultak... :D
2015. dec. 16. 11:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Örülnék neki,ha belemennen a szexbe
2015. dec. 16. 15:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha udvarol, simán belefog. Az más kérdés, hogy esetleg utána többet nem akar.
2015. dec. 16. 18:08
 14/15 A kérdező kommentje:
En sem akarok kapcsolatot senkivel soha.
2015. dec. 16. 18:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Amikor 22-23 éves voltam, udvarolt egy tőlem 29 évvel idősebb férfi nekem. Aztán összejöttünk. Sokáig nagyon boldogok voltunk. De aztán rossz vége lett. Sajnos a mai "modern társadalom" sok aberrációra nyitott, de valamiért azt még mindig nem tudja megemészteni, ha a felek között az átlagosnál nagyobb korkülönbség van. :(
2015. dec. 16. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!