Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek milyen az ideális here szopás?
Figyelt kérdés
Engem nagyon izgat ez a téma, szeretnék benne fejthetetlen élményt adni egy bizonyos férfinak.2015. dec. 14. 23:30
1/14 anonim válasza:
En nagyon elvezem mikor csajom csinalja. Eleinte csak finoman nyalogatja meg puszilgatja. Aztan egyre intenzivebben. Utana bekapja felvaltva a golyoimat. Mindekozben veri a farkamat is. Egyszeruen imadom
23
2/14 ThodEE GoD válasza:
Én pl nem szeretem ha bekapja mert akkor kényelmetlen érzésem van tőle, nyalakodás oké!
3/14 A kérdező kommentje:
#1 Dee jó neki
2015. dec. 14. 23:40
6/14 anonim válasza:
Nem esik olyan jól, inkább ha a zacsi tövét vagy alatta a gát felé nyalakszik.. A golyókat max simogatni nyalni de nem szopkodni
7/14 anonim válasza:
Igen, ahhoz nekem is túl érzékeny, ha bekapja, olyan érzésem van, mint tökön rúgás után. De a nyalás mehet mindenfele. Ha vevő rá a pasid, kilehet tapasztalni hogy kell, ha nem, akk kár fáradozni.
8/14 anonim válasza:
Minél keményebben szopja annál jobb :-)
Néha fáj de nagyon izgato akkor is!
9/14 anonim válasza:
Én személy szerint nem szeretem.
10/14 anonim válasza:
Imádom! Felváltva kapd be neki, majd egyszerre mindkettőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!