Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Agymosás? Mindenkinek az jut eszébe amire van benne is egyfajta hajlam. Mindig vonzott a bdsm de mindig szub oldalról, eszem ágában sem lenne arról fantáziálni hogy én verjek és alázzak meg egy pasit, mert az nekem egyáltalán nem menne. Nem azért mert agymosott vagyok, hanem mert nincs bennem domináló hajlam.
Tehát ha ő akarna domináns lenni, semmi gond nem lenne, de ha ő is szubmisszív lenne, akkor rövid úton vége lenne a dolognak mert nem tudnám neki megadni azt amire vágyik.
Az agymosást arra értettem, amivé a fos ötven árnyalat degradálta a BDSM fogalmát.
BDSM = "a nő megalázása kikötözéssel és veréssel"
Számomra a BDSM egész mást jelent. Nőuralmat.
A fos ötven árnyalata pedig egyoldalúan terjesztette el, ennek az ellentett fogalmát.
A BDSM nőuralmat jelent? Neked lehet. A BDSM-ben bármelyik fél lehet szubmisszív és domináns, sokszor switch mindkettő. Tehát attól, hogy számodra a BDSM egy domina és egy szolga felállás attól a valóságban még nem csak az.
A szürke valóban nem egy reális BDSM kapcsolatot ír le, de azért ha felmész BDSM jellegű oldalakra azért azt látod hogy nagyrészt a domináns férfi-szubmisszív nő párosítás van megjelenítve. Nem azért mert divat hanem mert erre valamivel talán nagyobb igény van.
Utolsó hozzászóló, idéznék magamtól:
"Számomra"
Köszönöm a szövegértést.
Semmi baj nincs azzal h a téma populáris, a Szürke 50 árnyalatával is az a gond, h fals képet fest a BDSMről.
Azzal van baj, hogy a domina/sub férfi felállás még regények kapcsán szem talál piaci igényre, vagyis még nem érett meg a világ arra, hogy egy domináns hajlamokal rendelkező nő felvállalja a szexualitását.
Manapság még csak a sub nő az elfogadott, a domina nő nem, mint ahogy a sub férfi sem.
És ez nagy gond. De mondjuk 30 éve még a Szürke 50 árnyalata se jöhetett szóba (amikor még konkrétan pszichiátriára küldtek ha BDSM hajlamaid vannak), szóval legalább vmi haladás van.
A legtöbb nőnek eszébe jut a szürke? Mi erre a bizonyíték? Ne mondd, hogy a film nézettsége, mert az nem legendás...
Akkor ezek szerint nem tetszik a legtöbb nőnek, és nem is igaz a kijelentés?
Sry
Nyilván nem a bdsm-ben benne lévő nőknek jut eszébe a szürke hanem akik olvassák ezt a kérdést, és megpróbálnak válaszolni rá. Mit is szólnék ha a párom bdsm párti lenne....hm. Mit is tudok ezzel kapcsolatban? Kötözés, fenekelés....az a szürke 50! Majd válaszol. Az átlagember aki bdsmben való járatosság nélkül válaszol erre a kérdésre, hiszen miért ne tenné amikor a kérdés nem szubokhoz vagy dominákhoz szólt, nyilván az alapján válaszol amit a témában ismer.
Én már egy ideje bdsm kapcsolatban élek, pontosan tudom hogy a szürke ennek egy szeletéből csinál túlromantizált képet, de aki nem járatos a bdsm-ben annak nagyrészt a szürke van az agyában és így válaszol: tetszik, nem tetszik hogy egy pasi kedvére használjon. Azért írtam ezt le, mert én voltam az aki felháborodott azon, hogy a szürke által agymosott nők válaszának tartja azt aki a férfid dominanciaként képzeli el a bdsm-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!