Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Milyen volt az első szexuális élményetek? (18/L)
Ennek örülök, azt hittem csak rossz élmények lesznek :\
Kösziköszi :)
Életem egyik legszebb élménye. Nagyon sokat csókolóztunk előtte, kényeztettük egymást, ujjazott, szeretgetett, és csak akkor tette be amikor érezte hogy már elég tág vagyok. Egy pillanatra sem fájt, nagyon jó volt!:) Bármikor újraélném szívesen.
Akkor 15 éves voltam, most 19, és még mindig egy pár vagyunk! :)
Jónak tartottam, de visszagondolva rá, óriási negatív élmény volt, ezért nem is tekintem elsőnek. Nem olyan volt, amilyennek lennie kellett volna..sajnos.:)
A mostani barátommal számítom az elsőt, mert az tökéletes volt. Szerencsére ő igazán törődő, értékes srác:)
Azt kell mondjam, hogy ha az ember jó, akkor a szex is az. Viszont ha a másik személy csak magára tud gondolni, akkor inkább meg se próbáld. Ne akarj traumát egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!