Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az emberek hány százaléka dekoratív, vonzó?
Ma az egyik plázában ültem kb. 2 órát és az embereket néztem. Szerintem 20ból talán egy az aki valahogy kinéz, legyen az nő vagy férfi. Egy igazán jó alak nőt láttam, nadrágban volt, de látszott rajta, hogy rendszeresen edz. A férfiaknál sem sokkal jobb a helyzet, meglepő, de öltözködésben több a jól öltözött férfi, mint a nők között. Sok az elhízott ember, igénytelen hajú, ócska ruhákban járó.
23L
Nem kell drága ruha ahhoz, hogy valaki jól nézzen ki, elég ha igényes és ápolt, vehet ő magának 100.000 Ft-ért is ruhát az is állhat borzalmasan.
Összességében ha mondjuk elmegyek egy auchan tesco vagy aldi vagy ilyesmi helyekre akkor köbö minden 20-30. ember köbö ja.
Vagy elhanyagolják magukat, vagy borzalmasan öltöznek fel. A ruha egy dolog azért azt lehet látni h anélkül hogy nézhet ki köbö.
"futárnak nem nyitnék úgy ajtót " Háhá :D Ez tetszett.
Elég metroszexuális világban élünk és a pasik szinte már (a márkaüzletek nagy örömére) majdnem annyit foglalkoznak magukkal ha nem többet, mint a csajok. Már tényleg csak a sminkelés hiányzik nálunk -.-"
Nah de majd így ünnepek alatt én is csinálok egy felmérést, ki áll jobban :D Csak hülyén fog kinézni szerintem, ha húzom a padon a strigulákat a kis rózsaszín noteszkámba :D
Valahol egyet értek kérdező.
Persze, fő a természetesség, de engem is taszít, amikor egyfolytában igénytelen emberek mellett megyek el, például egy plázában, árhuházban, tehát nem is az, hogy leugrott egy liter tejért főzés közben.
Én sem vagyok márka-divat mániás, de azért van egy alap, amit mindenkinek meg kellene ütnie, mert igényesség, higénia - nem pedig divat kérdése.
Zsíros haj, lenőtt festék, kócos haj, lapattogzott körömlakk, koszos széthasznált tornacipő egy alapból elegánsnak szánt, tehát egyáltalán nem összeillő szoknyához felvéve és még sorolhatnám.
Ez nem divat kérdése ez sima igénytelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!