Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anál maszti? 19/L
Az áhh az jót vagy rosszat jelent?
Igazából vannak ilyen análgolyók amik direkt erre lettek kitalálva. Nem tudom mivel lehetne helyettesíteni. A legjobb mégiscsak egy vibrátor lenne, ha változatosságot akarsz akkor többféle méret, forma, redőzet... esetleg van ez a tojás ami rezeg. Van vezetékes és vezeték nélküli. Egyaránt használható punciba és popsiba is.
esetleg próbáltál már banánt? Vagy uborka? Bár az utóbbi talán egy kicsit vaskosabb. Vékonyabb banánt még lehet találni ha jól körülnézel, de nem tudom mekkora a befogadó képességed :)
Esetleg hajkefének a nyele? Más ötletem most hirtelen nincs :)
Tehát ami már megtalálható otthon, h ne legyen feltűnő a dzüleidnek? 😉
Evőeszközök, főz kanalak vékonyabb tompa nyele, esetleg előzetesen meleg vízbe áztatva, hajkefe hengeres nyele, fogkefe nyrle,vibriként elektromos fogkefe sörtétlenített fejjel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!